FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu face un anunț important pentru fanii lui Dinamo: „S-a scris că aș vrea să plec...” + Ce spune despre înghețarea campionatului: „Cea mai realistă soluție!”

Gigi Mulțescu a fost numit antrenor la Dinamo după ce Adi Mihalcea a fost demis
Gigi Mulțescu a fost numit antrenor la Dinamo după ce Adi Mihalcea a fost demis

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:55 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 15:11

Gigi Mulțescu (68 de ani) îi liniștește pe fanii lui Dinamo, dezvăluind că nu se gândește să plece de la echipă în acest moment.

Situația la Dinamo devine din ce în ce mai dramatică. Trei cazuri noi de coronavirus s-au înregistrat astăzi în cadrul clubului, iar în spațiul public s-a vehiculat posibilitatea ca Gigi Mulțescu să plece de la cârma „câinilor” înainte de a debuta pe banca echipei.

Totuși, tehnicianul nu concepe să ia o asemenea decizie în acest moment. „Nici vorbă! Am văzut și eu că s-a scris că aș vrea să plec, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri. Da, am spus că dacă aș fi știut ce se va întâmpla poate că nu aș fi venit, dar asta-i altceva. 

Da, sunt nemulțumit de situația în care suntem, dar nu se pune în niciun fel problema să renunț în momentul acesta”, a spus acesta pentru Fanatik.

Gigi Mulțescu: „Se poate îngheța Liga 1!”

Dinamo are 11 jucători bolnavi în acest moment, lotul fiind decimat de COVID-19. „SMURD-ul” Spune că soluția potrivită, în cazul unor noi îmbolnăviri în sânul echipei, ar fi înghețarea campionatului.

„Părerea mea este că soluția cea mai realistă, care ține de sănătatea noastră și nu de alte interese, este înghețarea campionatului. După dinamica infectărilor, situația este foarte periculoasă pentru sănătatea jucătorilor. 

Și nu numai, vedeți cât sunt de expuși toți oamenii din jurul echipei, de la magazioneri la antrenori. Toți sunt în contact direct cu jucătorii, toți au familii la care merg după antrenamente, nu? Înghețarea campionatului poate să ne aducă retrogradarea, și nu salvarea. Decizia e la LPF, la FRF”, a mai declarat Mulțescu pentru sursa citată.

Se poate îngheța Liga 1 cum s-a făcut la Liga 2, fără să retrogradeze nimeni și să promoveze primele două, sau chiar patru din play-off-ul ligii secunde, să se facă o primă ligă cu 16 sau 18 echipe, așa cum auzeam să se vorbea încă din vara trecută, când nimeni nu se gândea la nenorocirea asta de coronavirus. În situații excepționale pot fi luate măsuri excepționale - Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

VIDEO. Adrian Mihalcea a dezvăluit de ce a plecat de la Dinamo: „Nu fanii m-au dat afară”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo are 3 noi cazuri de coronavirus + detalii năucitoare de la Săftica

Adrian Mihalcea iese la atac și acuză: „Vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
394966434424757
Mihai Dinu  •  22 Iulie 2020, 01:39

"Am vazut si eu ca s-a scris ca as vrea sa plec, nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri". De la d-l Eduard Apostol ce a postat cu cateva ore inainte!

creeperno
creeperno  •  21 Iulie 2020, 23:06

Daca nu stateam in izolare ca prostii puteam demonstra ca meritam loc in liga 1. Multumim LPF!

florin189
florin189  •  21 Iulie 2020, 17:47

Normal ca și-ar dori sa înghețe campionatul și să nu retrogradeze nimeni... Inclusiv ei pe motiv că "sănătatea jucătorilor este mai importantă"...Nu a-ți arătat că meritați sa rămâneți în liga 1..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează