FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adrian Mihalcea iese la atac și acuză: „Vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive”

Mihalcea a vorbit despre marile probleme ale lui Dinamo +22   FOTO
Mihalcea a vorbit despre marile probleme ale lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 09:47 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:11

DINAMO. Invitat în această dimineață la GSP Live, Adrian Mihalcea, fostul antrenor al „câinilor”, a vorbit fără rețineri despre problemele existente la clubul care se zbate pentru evitarea retrogradării. 

Acuzat de diverse voci că n-a putut ține sub control echipa, Mihalcea a dezvăluit că Dinamo e „sufocată” de mari probleme interne și că diferențele mari de salarii între jucătorii experimentați și cei tineri au creat animozități în vestiar. 

Problema e că vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive. Fiecare își vedea prea mult de treaba lui și nu se implică pentru grup cât ar trebui. Sunt jucători de valoare și experiență, dar asta nu înseamnă să fii lider. Nu trebuie negat că există diferențe mari de salarii între unii și alții, iar acest lucru se simte când unii au o evoluție mai slabă. Dacă am corela cu neplata salariilor, această problemă ar deveni mult mai gravă.

Poate problemele din vestiar vin și din caracterul fiecăruia. Unii sunt mai comunicativi, alții sunt mai introvertiți. Un grup se formează în timp, iar la Dinamo se tot schimbă jucători. Pe mine nu m-au interesat grupurile lor de prieteni, dar existau și străini intercalați în grupurile românilor.

Doar că, din păcate, la noi se vedea și în teren că sunt probleme în vestiar. Totul pleacă de la un simplu reproș, iar apoi totul poate continua prin lipsa de reacție manifestată în momentul în care ar trebui să te sacrifici pentru un jucător””, a declarat Adrian Mihalcea, la emisiunea GSP Live. 

Au fost antrenamente în care am oprit exercițiile și le spuneam jucătorilor că nu sunt pe drumul OK” - Adrian Mihalcea

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1, ultimul disputat de „câini”

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Gigi Mulțescu e hotărât să-și dea demisia! Următoarele ore sunt decisive

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a izbucnit în direct » Dezvăluiri incomode despre plecarea de la Dinamo: „Atunci am simțit că se rupe ceva. Am avut impresia că lumea mă ia de prost”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2429755040479642
Stelian Popa  •  21 Iulie 2020, 14:28

Mare antrenor!! mare dinamovist!! de ce nu ai plecat de la prima infringere baiatule ,ai dus aceasta echipa in B. Acuma ce faci incepi sa dai vina pe vecini , nu baiatule tu si staful tau trebuia sa plecati dupa primile infangeri.

montgomerry
montgomerry  •  21 Iulie 2020, 13:36

Asta se observă cu ochiul liber, din afară. Asta și multe altele nu le-a înțeles Negoiță și marionetele lui.

babacloanta
babacloanta  •  21 Iulie 2020, 13:23
Postat de Relu Relu pe 21 Iulie 2020, 12:33

Echipa asta nustiu de ce mai sta in liga 1 asta nu e echipa pt liga 1 retrogradata direct si gata sa le fie rusine lor ca nu au respectat protocolul dat de frf RUSINE SA VA FIE CAINILOR DE LA DINAMO

va instiintez dnlor ca acest specimen valahu e toti astia care ii enumar plus ca are alte conturi ..nimeni sa nu puna botu la ce zice acest frustrat .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează