FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO. EXCLUSIV Adrian Mihalcea a izbucnit în direct » Dezvăluiri incomode despre plecarea de la Dinamo: „Atunci am simțit că se rupe ceva. Am avut impresia că lumea mă ia de prost”

Mihalcea a fost demis de la Dinamo după egalul cu Poli Iași, 1-1
Mihalcea a fost demis de la Dinamo după egalul cu Poli Iași, 1-1

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 09:13 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:10

Adrian Mihalcea, antrenorul abia plecat de la Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a făcut radiografia scurtului său mandat din „Ștefan cel Mare”. 

Demis după doar șapte meciuri petrecute pe banca roș-albilor, Adrian Mihalcea a vorbit despre cauzele care au dus la despărțirea de Dinamo. Tehnicianul a amintit de episodul revoltei de la Săftica, încercâng să găsească explicații pentru forma modestă avută de „câini” la reluarea campionatului. 

  • Pe 6 iunie, Dinamo trebuia să o înfrunte într-un amical pe FC Voluntari, la Săftica. Partida n-a mai avut loc, după ce jucătorii lui Dinamo au pus la cale o răscoală la adresa conducerii, nemulțumiți de neplata salariilor. 

Mihalcea: „Greva jucătorilor ne-a ținut în loc”

„Am avut doar două antrenamente înainte de a se opri campionatul, apoi totul s-a dat peste cap. Fiecare s-a antrenat cum a putut, iar lucrul acesta a contat foarte mult. A urmat o perioadă bună de pregătire la Săftica, lucrurile erau cât de cât pe un făgaș normal, iar apoi au început problemele sportive. 

Mă refer la acea grevă a băieților care ne-a ținut în loc vreo 4 zile, apoi cazul de coronavirus al magazinerului. Aceste lucruri au dat dat peste cap tot programul meu. Între timp, noi l-am pierdut și pe Slavko Perovic. În loc să rămânem toți, am pierdut un jucător important.

Greva a fost primul moment delicat și momentul în care am realizat că se rupe ceva. Dacă e să-mi reproșez ceva, e că nu i-am făcut să conștientizeze unele lucruri după acel moment. N-am fost de acord și nu voi fi niciodată de acord cu grevele. Eu sunt plătit să antrenez, ei sunt plătiți să joace. Poate i-a deranjat că n-am fost de aceeași parte cu ei. Le-am spus că le înțeleg problemele, dar ele nu se rezolvă prin modul acesta” - Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea: „Am avut impresia că toată lumea mă ia de prost”

Adrian Mihalcea a fost demis imediat după remiza cu Poli Iași, scor 1-1. La finalul acelei partide, antrenorul a reacționat dur la adresa jucătorilor săi, fiind pentru prima oară când izbucnește public la adresa propriului vestiar

„Apoi am jucat cu Sepsi, cu FCSB, cu FC Voluntari, iar meciurile ne-au dat peste cap. Fizic și mental, eram mult sub echipele pe care le-am înfruntat. Am arătat bine fizic cu Clinceni, cu Viitorul și cu Poli Iași. Echipa arăta OK, făcuserăm 4 puncte și urma dubla cu Chindia din care aveam mari speranțe. Cu două victorii, am fi intrat pe un curs normal și presiunea locului din clasament ar fi dispărut și am fi crescut în joc.  

Am avut impresia că toată lumea mă ia de prost după acele declarații (n.r - de la finalul meciului cu Poli Iași) și am avut acea răbufnire normală după un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Trebuia să fim un grup, așa am fi reușit să câștigăm. M-a deranjat atitudinea unora dintre ei. Aveam nevoie de toată lumea, dar, din păcate, mulți dintre băieți n-au reușit să aducă un plus de calitate în momentul în care au intrat în teren. Lucrul acesta m-a supărat. Cred că” după acel discurs, băieții ar fi putut să vadă în mine un tip care vrea să-i ajute”, a spus Mihalcea, la GSP Live. 

4 punctea obținut Dinamo cu Adrian Mihalcea pe bancă, în 5 meciuri disputate în play-out

Din păcate, am jucători care nu înțeleg că a început campionatul. În poziția în care suntem, trebuie să facem orice sacrificiu. Avem foarte mulți jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e la ei, e mentală! Dar să se trezească și singuri, pentru că eu m-am plictisit să tot dau tonul! Jocul nu îmi oferă liniște. Suferim enorm! Am multe probleme” - Adi Mihalcea, după remiza cu Poli Iași

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Gigi Mulțescu e hotărât să-și dea demisia! Următoarele ore sunt decisive

EXCLUSIV Probleme și la velodrom! Piedică incredibilă pentru Lucescu, Vela și PCH » Cine blochează construirea noului stadion Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  22 Iulie 2020, 18:48

Vad ca pui esecul de la Dinamo in carca altora,nimic despre tine,despre greselile tale !!!Sa-ti spun eu adevarul de care fugi si nu ai curajul sa-l recunosti:Esti lipsit de personalitate ,de talent pedagogic si ce este mi grav de veleitati de antrenor.Nu ai invatat nimic cat ai fost secundul lui Contra la nationala.Ai fost secund datorita bunavointei lui Contra ,ca activitatea ta de antrenor de pana atunci ,nu te recomanda deloc ,ba dimpotriva.Asa ca lasa barfele prin ziare si apucate serios de munca.

394966434424757
Mihai Dinu  •  22 Iulie 2020, 01:18

Lasand la o parte prestatia d-lui Mihalcea, a jucatorilor a fost jalnica tot anul, tot ei contribuind la indepartarea lui D. Uhrin, la contraperformantele fotbalistice actuale! P.S. Mai sunt jucatori neplatiti, iar unii joaca in play-off!

jedela
jedela  •  21 Iulie 2020, 19:31

Bine spus Mihalcea Jucatorii sunt platiti sa joace ,ha ha ha Dar daca nu sunt platiti ce naiba sa joace?! Trebuia sa joci tu singur daca erai platit. Ny mai scapam de mentalitatea asta de ***. Sa nu fi platit dar sa muncesti ca te platim noi cand vrem.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează