FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Gigi Mulţescu s-a resemnat deja? „Dacă nu ai valoare în echipă, nu poți să câștigi!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 09:51 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 11:00

Gigi Mulțescu a fost învins de Poli Iași, ultima clasată, la revenirea pe banca lui Dinamo, scor 0-1.

La conferința de la finalul partidei, Gigi Mulțescu a încercat să explice criza din ofensiva „câinilor”, care au marcat două goluri în ultimele opt meciuri din Liga 1.

Gigi Mulțescu: „Am introdus jucători tehnici, dar niciunul n-a înscris”

„Ce se să întâmple? Unii dintre jucătorii valoroși sunt accidentați. Ne-au lipsit 5-6 jucători. Dacă nu ai valoare în echipă nu poți să câștigi așa ușor. Am făcut schimbări, am introdus jucători tehnici, ofensivi, dar niciunul dintre ei nu au înscris.

Cum am regăsit echipa? Era o echipă afectată mental de ceea ce se întâmplă, puțin căzută. Am reușit să ridic puțin moralul jucătorilor, dar nu a fost suficient.

Bineînțeles că mă îngrijorează clasamentul! E o situație alarmantă! E alarmă roșie! Dar e o și o situație specială. Ne-au lipsit 6-7 jucători, iar cei care au intrat nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor”, a spus Mulțescu la conferința de presă.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

PCH a cedat! Mesaj de amenințare în miez de noapte pentru jucătorii lui Dinamo

Statistică rușinoasă pentru Dinamo! Capitolul la care „câinii” sunt ULTIMII în Liga 1

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
gladiator
gladiator  •  21 Martie 2021, 12:21

Asta e lotul. Sper sa nu retrogradeze. E rusinos ca un fenomen social asa cum e DDB, in loc sa fie sprijinit e subminat mai ales de arbitrajele ciudate pe care le are Dinamo! Nu se dau faulturile de joc, sau se dau invers de cele mai multe ori! Se dau galbene si rosii absolu gratuite, in timp ce arbitri inchid ochii la simularile caraghiaase si la faulturile dure ale adversarelor lui Dinamo!!.... Apoi, cred ca intentionat pentru ca Dinamo sa fie demonizata de presa si suporteii adversarelor, nu din prostia arbitrilor, nu se fluiera unele faze evidente ce ar trebui sanctionate si la Dinamo! Dar atentie! Numai dupa ce adversarii au obtinut avantaj pe tabela, si Dinamo e oprita obsesiv din actiuni! Fabrinni, de exemplu nu beneficiaza de nici 10% din faulturile la care este supus!! M-am saturat de aceste arbitrajegolanrsti, furaciuni evidente, pe care nimeni nu le infreapta si nu le sanctioneaza! Traiasca radu petrescu! Ura, ura....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează