FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Prin ce au trecut jucătorii lui Dinamo după ce au cântat „Steaua e numai una”: „Ne era frică să ieșim din casă! Pulhac era să fie bătut”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 16:05 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 17:15

Adrian Ropotan (34 de ani) a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută la Dinamo.

Fostul campion cu Dinamo a vorbit despre momentul controversat petrecut în noiembrie 2008, când împreună cu Gabi Torje și Cristi Pulhac au fost filmați cântând maneaua „Steaua e numai una”, dedicată marii rivale roș-albastre.

VIDEO Adrian Ropotan, despre momentul „Steaua e numai una”: „Au urmat momente delicate. Ne era frică să ieșim din casă”

„Nimeni nu se gândea că în apartamentul unui coleg se va întâmpla asta. Nu mă gândeam nicio secundă că ne-a filmat cineva acolo. Eram cam mut, da! Pulhac întreținea atmosfera, îmi cânta la ureche, să mă simt eu bine. Avea un întreg repertoriu, putea să concureze la «Românii au talent». Îmi aduc aminte că era o domnișoară cu un aparat în mână, era cu iubitul ei. Nimeni nu s-a gândit că ar filma, mă gândeam că se uită la niște poze.

Eu și Pulhac am fost chemați la Computerland, la domnul Badea, și întrebați ce am făcut. Am intrat ca niște condamnați. Surprinzător, domnul Badea a fost alături de noi, ne-a învățat cum să gestionăm situația.

După aceea s-au întâmplat evenimente mult mai delicate decât cel filmat. Ne era frică să ieșim din casă. Pulhac a fost fugărit pe stradă! Ne-am întors de la un antrenament, seara, eu am ajuns acasă, iar el a auzit niște pași mai apăsați când intra în scara blocului. Veneau spre el, Pulhac a lăsat geanta și unul dintre acei băieți a vrut să-l lovească. S-a ferit. 

Apoi am dat niște telefoane și nu s-a mai întâmplat nimic. Mie mi-au spart geamul la mașină”, a declarat Ropotan la GSP LIVE. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea concurență pentru Nemec! „Câinii” negociază cu un atacant de 34 de ani care nu a mai jucat de un an

O legendă a lui Dinamo se teme pentru club: „Ar fi o minune! Ar echivala cu două campionate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno290
creeperno290  •  06 Aprilie 2021, 22:46

A-ti scapat usor

ripensistu
ripensistu  •  06 Aprilie 2021, 21:02

Niste cocalari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează