FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea concurență pentru Nemec! „Câinii” negociază cu un atacant de 34 de ani care nu a mai jucat de un an

FOTO: Imago +13   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 10:40 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 10:58

Cu doar Adam Nemec pe postul de atacant, Dinamo caută un vârf pentru a se întări înainte de meciurile din play-out și din Cupa României.

După ce Mario Nicolae a dezvăluit că Dinamo l-a ratat pe Hugo Vieira, iar Nemanja Petrovic nu a fost păstrat în lot „câinii” s-au orientat acum spre un al vârf, Joseph Akpala (34 de ani), potrivit digisport.ro.

Dinamo îl vrea pe Joseph Akpala

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul clubului, a confirmat tratativele cu atacantul nigerian și spune că speră ca totul să se rezolve în perioada următoare.

„Sperăm ca totul să se decidă cât mai curând. Am nevoie de jucători și mai ales de cei care pot să marcheze goluri”, a declarat Nicolae.

+9 FOTO

Joseph Akpala este în prezent liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk.

De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende.

150.000 de euroe cota lui Akpala, potrivit transfermarkt

56 de goluriare Akpala la Burgge, în 168 de meciuri

21 de partidea jucat nigerianul la Werder Bremen

7 prezențeși un gol are în naționala Nigeriei

Akpala, antrenat de Rednic

La Al Faisaly, în Arabia Saudită, Akpala a lucrat și cu Mircea Rednic. În cele 5 partide în care au fost împreună la club, în sezonul 2018-2019,  antrenorul l-a folosit pe vârf doar în două partide, în total bifând 42 de minute.

VIDEO Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

O legendă a lui Dinamo se teme pentru club: „Ar fi o minune! Ar echivala cu două campionate!”

PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (19)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  07 Aprilie 2021, 02:47

Nu a jucat cumva si la Vaslui ?? Ca era un Akpala si acoolo

bodystyle74
bodystyle74  •  06 Aprilie 2021, 13:38

In mamaliga1 si la 40 poti juca fotbal. Cortacero adusese 4 spanioli din liga2 ,unii chiar retrogradati in liga3 spaniola si reusea sa aiba posesie superioara cu echipele intalnite. Si asta cu contra antrenor. Baietii astia doi venitu dupa n an de pauza la dinamo au jucat excelent aseara cu cfr. Si altfel cum ar mai lua gigi sau rotaru milioane pe tranferuri daca jucatorii vanduti nu ar avea in fata fundasi care nu mai joaca de 1 an sau 2?

sasesase
sasesase  •  06 Aprilie 2021, 13:34

Ce bun era Daniel Popa acuma :))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează