FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 1-1

Dinamo - Hermannstadt 1-1. Gigi Mulțescu, gata să-i lase locul lui Contra: „Pentru Dinamo accept orice!”

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1.  Gigi Mulțescu (68 de ani) ar accepta să plece din Ștefan cel Mare, pentru binele formației. +49   FOTO
Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1. Gigi Mulțescu (68 de ani) ar accepta să plece din Ștefan cel Mare, pentru binele formației.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 22:21 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:14

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1.  Gigi Mulțescu (68 de ani) ar accepta să plece din Ștefan cel Mare, pentru binele formației. 

„E un lucru foarte bun că am jucat pe Arena Națională. E una dintre cele mai bune hotărâri luate de noua conducere. Au început să se urnească lucrurile. Eu zic că a fost un meci bun, o repriză dominată de noi, una de ei. Două echipe preocupate de jocul ofensiv. A fost unul dintre cele mai bune meciuri. În mod normal scorul trebuia să fie altul, vreo 5-4”, a declarat Gigi Mulțescu la Look Sport. 

Gigi Mulțescu: „Contra antrenor? Pentru Dinamo accept orice”

Pablo Cortacero se află în negocieri avansate cu Cosmin Contra. Întrebat direct despre înlocuire, Mulțescu a replicat: „Era și ieri și alaltăieri aproape. Îmi spuneau unii jurnaliști că ei știu sigur. Ce să spun? Nu comentez, ce să comentez despre altcineva? Cât sunt aici încerc să îmi fac meseria și să scot ce e mai bun. Pentru Dinamo, dacă ei sunt patroni și asta vor, accept orice. Totul ca Dinamo să fie în regulă!”.

Țucudean e un vis prea frumos pentru noi. Sper să fie sănătos în primul rând, nu am apucat să discut cu el,. Eu l-am mai antrenat. Am așteptat și aștept în continuare transferuri. Au spus că atunci când vor putea face, o să facă. Asta e
- Gigi Mulțescu

2 străinia folosit Gigi Mulțescu astăzi, cifră întâlnită la roş-albi ultima oară în perioada Bratu. În schimb, la Dinamo au jucat 6 jucători U21

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Hermannstadt: 

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria Prodan, prezentă pe Arena Națională! Cum a reacționat la golul încasat de Dinamo

Dinamo - Hermannstadt 1-1. Cătălin Straton, apel către conducere: „Cu tot respectul pentru Cosmin Contra, dar echipa e alături de Mulțescu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  25 August 2020, 09:45
Postat de emil1986 pe 25 August 2020, 08:48

Saracu' Multescu! Cum isi mai bat joc de el mizeriile mimamoviste. Omu-i si bolnav, se vede cu ochiul liber, si tu-l tii pe banca o etapa dup care ii faci vant. mimamo, club de securisti!

Cred ca trebuie sa schimbi tratamentul

emil1986
emil1986  •  25 August 2020, 08:48

Saracu' Multescu! Cum isi mai bat joc de el mizeriile mimamoviste. Omu-i si bolnav, se vede cu ochiul liber, si tu-l tii pe banca o etapa dup care ii faci vant. mimamo, club de securisti!

andrei.f
andrei.f  •  25 August 2020, 06:43

Da cine te întreabă mulțăscule ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează