FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 3-0

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Dan Nistor, săgeți după ce a trimis-o pe FCSB pe ultimul loc: „Mai știu eu pe cineva care se bucura de răul nostru”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 23:14

Dan Nistor (31 de ani) a revenit printre titularii lui Dinamo și nu a dezamăgit. 

A înscris un gol și a oferit două pase decisive în victoria cu Hermannstadt, scor 3-0. După meci, el a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut în ultima perioadă. 

„Sincer, nu mă interesează celelalte echipe, doar formația noastră. Nu e frumos să te bucuri de răul altuia. Mai știu eu pe cineva care se bucura de răul nostru, dar nu-i dau numele. 

Am fost încrezători, chiar i-am spus lui Mister că vom câștiga. Ne bucură că am reușit și sper s-o ținem tot așa. Sper ca această victorie să fie un nou început pentru noi toți.

Au fost zile grele, țin să mulțumesc familiei și puținilor prieteni care m-au încurajat în această perioadă neagră. 

Sper să arătăm ca Dinamo cea adevărată. Oricum, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să continuăm să câștigăm.

Domnul Uhrin e foarte exigent, ne cere foarte multă agresivitate inclusiv la antrenamente”, a declarat Dan Nistor, la Look Sport.  

Vezi și: 

Rușine istorică! Dinamo și FCSB au făcut ROCADA! Victoria „câinilor” trimite echipa lui Gigi Becali pe ULTIMUL LOC!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 August 2019, 05:41
Postat de mariuss72 pe 26 August 2019, 23:37

***

Ați avut 3 șuturi pe poarta și alea 3 goluri:))) va bucurați acum dar o sa pierdeți următorul meci ca vi se urca la cap:)))

clausor7
clausor7  •  27 August 2019, 01:08

Daca am avea încă doi sau trei jucatori ca si Nistor, am fi mult mai sus in clasament. Bine ca am castigat, si am lasat *** pe ultimul loc.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  27 August 2019, 00:56

Dar aduce aminte :)) oricum bine face. Se bucura lumea de Dinamo si de fcsb mai mult secat ar lua o echipa de club champions league :)))). Si cand ma gândesc ca la anu fcsb o sa fie cap de serie, in play out :)))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează