FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 3-0

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Rușine istorică! Dinamo și FCSB au făcut ROCADA! Victoria „câinilor” trimite echipa lui Gigi Becali pe ULTIMUL LOC!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 22:52

Dinamo a învins-o pe Hermannstadt cu 3-0 și a părăsit ultimul loc, după etape la rândul petrecute în subsolul clasamentului. 

Victoria roș-albilor provoacă însă un alt șoc în fotbalul românesc: FCSB e pentru prima oară în istorie loc pe ultimul loc!

Victoria din această seară are însă un efect pozitiv pentru Dinamo, care obține a doua victorie a sezonului și urcă până pe locul 9, înregistrând un salt 5 poziții. Echipa lui Dusan Uhrin e pe locul 9, cu 6 puncte. Practic, la doar patru lungimi de locurile de play-off. Etapa viitoare, Dinamo joacă în deplasare cu Sepsi

În schimb, suferința continuă la FCSB. Cu 5 înfrângeri consecutive, roș-albaștrii sunt pe ultimul loc, o situație fără precedent. Sufocată de probleme de tot felul, FCSB e în pragul de jos al existenței sale.

Iar seria negativă are toate șansele să continue: etapa următoare, FCSB primește vizita Viitorului, una dintre candidatele certe la titlu. 

Vezi și: 

FCSB // Surprinzător! Ce cotă are FCSB la titlu, deși e pe locul 13 în clasament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2019, 17:51

Meciul dintre cele doua ramane ""derbiul national""?

ios_ge
ios_ge  •  27 August 2019, 16:54
Postat de Todinca Mihai pe 27 August 2019, 09:48

Pe mine dinamu nu mă interesează regret doar că FCSB Steaua a ajuns acolo și asta NUMAI datorita lui "CARE-I PROBLEMA " ...îi dau ideea sa fie impresar cu acte în regula să aducă jucătorii care crede el că sunt buni să-i țină la așa zisa lui echipa și după o lună două sau trei sai vina ca oricum jucăria lui nu-i mai interesata de campionat de cupe decit de valorificarea mărfii ...poate că pentru CARE-I PROBLEMA " sa fi antrenor oficial îi mai greu că nu îl duce mintea că pe vintila de ex dar impresar tot poate fi și patron și alte lucruri în același timp spre nenorocirea completă a fostei echipe fanion a României

Nici pe mine nu ma intereseaza parerile gigistilor ***. *** scoala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  27 August 2019, 14:09

Astia fac "glumitze"cu Becali!Cred ca nici n-au vazut meciul!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează