FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

DINAMO - HERMANNSTADT. EXCLUSIV Adrian Mihalcea, nașul lui Contra, merge pe mâna spaniolilor: „Tranquilo”

Adrian Mihalcea (44 de ani) aleargă, se menține în formă! Fostul golgeter al
Adrian Mihalcea (44 de ani) aleargă, se menține în formă! Fostul golgeter al "câinilor" a trecut peste îndepărtarea din Ștefan cel Mare și a recunoscut că rămâne un suporter al lui Dinamo.

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 15:59 / Actualizat luni, 24 august 2020 16:54

Adrian Mihalcea (44 de ani) aleargă, se menține în formă! Fostul golgeter al "câinilor" a trecut peste îndepărtarea din Ștefan cel Mare și a recunoscut că rămâne un suporter al lui Dinamo. 

De la distanță, din  televizorului. De-abia așteaptă meciul de diseară, Dinamo cu Hermannstadt, apoi celelalte runde. Nu poartă ranchiună nimănui. Cu toate că l-a durut mazilirea din "haită", considerând că ar fi putut salva și el echipa.

Adrian Mihalcea despre spaniolii veniți la Dinamo: „Vor face treabă bună"

„A fost o lecție. Mă ajută pentru viitor. Nu mă doare, am trecut peste acel moment. Mă voi gândi încotro o apuc, nu-mi fac griji. N-am mai urmărit informațiile despre echipă în ultima vreme, aștept să văd ce va fi pe teren", a comentat Adrian Mihalcea pentru Gazeta Sporturilor, în timp ce alerga de zor pe banda rulantă. 

Este printre puținii, momentan, care susține proiectul spaniolilor. „Da, cred în ei! De ce te miră? Cred că vor face treabă bună Răbdare sau, cum se spune pe la dânșii, tranquilo. Vor veni și rezultatele, faptele. Poți judeca pe cineva după o săptămână?! Stai să vedem ce vor face", a mărturisit antrenorul de 44 de ani.

Vrea să fie A1 în continuare

Chiar dacă are o relație de rudenie cu Cosmin Contra, al cărui naș de cununie este, chiar dacă a fost secundul lui „Guriță" la echipa națională, Adi Mihalcea vrea să meargă strict pe drumul lui. "Nu aș accepta postura de secund. Nici nu mi-a propus, nici nu avea cum, nu știu ce planuri are, nici nu aș vrea eu. Aștept să văd ce oportunități îmi va aduce fotbalul, merg pe drumul meu", a reacționat fostul antrenor al roș-albilor.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Bălănescu e omul lui «sărut-mâna», dar are și ceva la care e bun” » Lupu, dezlănțuit: „Mulțescu să ia salarii ca Prunea. Unii sunt dinamoviști cu numele, alții cu banii?!”

Anamaria Prodan, invidioasă pe noul transfer realizat de Dinamo: „Nu am știut că pleacă, aș fi fost grămadă pe el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează