FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

DINAMO - HERMANNSTADT // Mircea Rednic pregătește surpriza pentru meciul cu Hermannstadt » Elvis Kabashi ar putea fi în lotul lui Dinamo

Elvis Kabashi // FOTO: doardinamo.ro
Elvis Kabashi // FOTO: doardinamo.ro

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 12:20

Dinamo va juca azi, de la 20:30, contra celor de la AFC Hermannstadt. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

La acest meci, Mircea Rednic l-ar putea trece pe lista jucătorilor convocați și pe Elvis Kabashi. Mijlocașul central albanez de 25 de ani, l-a convins pe antrenorul lui Dinamo și va rămâne la echipă.

Conform surselor GSP.RO, Dinamo mai așteaptă doar un document pentru a oficializa mutarea, iar dacă situația se va rezolva la timp, acesta poate fi pe foaia de joc pentru meciul cu Hermannstadt. Kabashi ar urma să semenze un contract pe un an și jumătate.

Elvis s-a antrenat normal în ultima săptămână și este pregătit să debuteze pentru Dinamo.

elvis kabashi

Elvis Kabashi este un mijlocaș central cu veleități ofensive, poate evolua și în spatele vârfului. Kabashi are două selecții în reprezentativa U19 a Albaniei, marcând un gol. De-a lungul carierei a evoluat pentru Empoli U19, Juventus U19, Empoli U19, Pescara, Den Bosch, Pontedera, Viterbese, Livorno.

Echipa probabilă Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji - I. Filip - Zenke, Atmane, Nistor, R. Jaadi - Montini

Citește și: 

Sergiu Hanca renăscut după ce a plecat de la Dinamo: „Nivelul de stres este mai scăzut, sunt fericit la Cracovia” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
126791918017681
Danezul Gramada  •  29 Martie 2019, 14:05

Credeam ca RedMic ia adus inapoi pe Mustoe si Mc Dermott. Ar fi bine sai aduca inapoi sa fie asigurata reteta circului mai departe. Vai de mama voastra de *** si antrenor de liga a treia. Negoita asta e dus tare saracul. Da bani sa aduca strambul toata Belgia second hand si suporterii tot pe el il injura. DDB=DOAR DIVIZIA B. Hahaha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1028815367146016
Valentin Badica  •  29 Martie 2019, 13:25

Jurnalistul lui peste este Eduard. Ce va mira ??

1711098499159225
Cornel Pandele  •  29 Martie 2019, 12:48

Mai jurnalistul lui peste culorile echipei DINAMO sunt ROSU-ALB. Vezi ca ai scris ros.albastru. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează