FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo i-a produs lui Adrian Mihalcea „coșmarul vieții”: „Eu plec acasă!”

12 martie este data la care Mihalcea a fost prezentat ca antrenor principal la Dinamo
12 martie este data la care Mihalcea a fost prezentat ca antrenor principal la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 07:43

Adrian Mihalcea (43 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, a recunoscut că a trecut printr-o experiență dificilă în 2005, când formația din „Ștefan cel Mare” l-a forțat să plece la Chunnam Dragons (Coreea de Sud).

Mihalcea afirmă că mutarea în Asia, țară în care a activat 8 luni, a fost cel mai greu episod din cariera sa de jucător.

Adrian Mihalcea, Dinamo: „Nu mi-am dorit să plec în Coreea”

A fost coşmarul vieţii mele ca jucător. Eu nu mi-am dorit să plec în Coreea, a fost dorinţa impusă a conducerii. Venind la Dinamo liber de contract şi, peste un an, să mai iei ceva bani pe mine, era un ultim tun cu jucătorul Mihalcea. Am ajuns în Coreea şi două zile şi două nopţi n-am mâncat nimic, mi-am luat bilet de avion fără să ştie nimeni.

Țin minte că era cu mine atunci ajutorul lui Giovanni, Daniel Stanciu, şi i-am zis: «Daniel, ţi-am luat şi ţie bilet, vii cu mine sau rămâi aici? Eu plec acasă! Nu mă interesează». Era de neconceput! M-am întors în România şi am stat trei ore în birou la Giovanni, unde mai erau Victor şi Gică Popescu. 

Mă pasau de la unul la altul, iar într-un final am înţeles şi lucrul cel mai important pentru mine a fost partea financiară. Îmi doream să treacă zilele, lunile, cum nu mi-am dorit niciodată! N-am reuşit să mă acomodez, era o altă cultură. Eram cu Rică Neaga, care m-a ajutat foarte mult, dar n-am reuşit să mă adaptez. După cinci luni am reuşit să mă desprind de acest coşmar”, a declarat Mihalcea, la TV Telekom Sport.

Mihalcea a evoluat de-a lungul carierei pentru Dunărea Călărași, Dinamo, Genoa, Hellas Verona, Chunnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, Astra Giurgiu, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

Până să ajungă principalul lui Dinamo, Adi Mihalcea le-a mai pregătit pe Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni.

VIDEO Adrian Mihalcea: „E posibil să se anuleze campionatul”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Care e situația de la Dinamo » Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate

Situație incertă pentru jucătorii lui Dinamo: „Toți suntem neliniștiți! Avem familii de întreținut și rate la bănci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează