FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Îi are pe ”câini” pe conștiință! Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 08:00

Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius, 30 de ani, care a avut mai mereu prestații defectuoase în Ștefan cel Mare. Ultima, cu Clinceni (2-2), i-a semnat sentința.

Moș Crăciun vine cu actele de divorț între Dinamo și Linas Klimavicius. Lituanianul și-a semnat sentința în ultima rundă, 2-2 cu Academica Clinceni, unde a reapărut în formula de start doar pentru că Puljici a fost suspendat din cauza cumulului de cartonașe. Nu mai contează că e internațional al țării sale, are bagajele făcute și va pleca în pauza competițională. Stoperul a fost adus în mandatul lui Rednic la finalul lunii ianuarie, dar are mai multe meciuri, importante, pe conștiință.

S-ar putea să fie al doilea play-out la care are partea lui substanțială de contribuție. Klimavicius are conștiința încărcată la câteva partide ale "câinilor" din 2019:

- Cu FC Botoșani (1-2) a jucat foarte slab, fiind notat cu 4 în GSP; Fabbrini, pe atunci la moldoveni, a înscris golul victoriei, din fața lui, gol ce-a făcut ca Dinamo să iasă din lupta pentru play-off în sezonul precedent.
- Cu Viitorul (0-5), în prima etapă a acestei ediții, a luat 2 în Gazetă, fiind făcut KO de către adversari; a avut scuza că toată echipa a fost praf.
- Cu Craiova (0-2), în runda a doua, a "urcat" iar până la 4, dar tot debusolat a fost.
- Cu Chindia (2-3), la primul meci al lui Uhrin, a provocat un penalty ce s-a dovedit decisiv și a fost notat cu 2 în Gazetă; cehul l-a luat la ochi și l-a trecut pe bancă atunci când a apărut Puljici în peisaj.
- Cu Astra (2-3) a primit 4, a "contribuit" la victoria giurgiuvenilor, fiind îngenuncheat de Budescu.
- Cu Clinceniul (2-2) a făcut un penalty, a primit 4 în GSP.

DINAMO // Îi are pe ”câini” pe conștiință! Roș-albii îi vor rezilia contractul lui Linas Klimavicius

27de meciuri a jucat Klimavicius pentru Dinamo, marcând de două ori

3fotbaliști au mai rămas în lotul lărgit al roș-albilor din "era Mircea Rednic", Montini, Klimavicius și N'Diaye, care doar se antrenează cu echipa

"Lemn" și la națională

Lituanianul are 7 selecții la naționala țării sale în 2019, din totalul de 24. Nici pentru ai lui nu a impresionat, cu el integralist Lituania a pierdut până și cu Luxemburg (1-2). Cu el pe gazon, ex-sovieticii au învins doar într-un amical, pe Noua Zeelandă (1-0). A mai strâns două remize, cu Azerbaidjan și cu Luxemburg, în rest eșecuri cu Ucraina și cu Serbia (două).

VEZI ȘI: 

CLINCENI - DINAMO 2-2 // NOTE GSP: „Câinii”, înecați în balta play-out-ului: 8 jucători au fost penibili la Clinceni 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2019, 01:56
Postat de catalin.palcu pe 26 Noiembrie 2019, 08:20

E pacat pt ca incepuse f bine Klimavicius la Dinamo. Dar apoi a gresit mult. Oricum il mai avem pe Grigore ca rezerva, Ciobotariu poate juca central si el, solutii sunt.

Pai de asta are si evolutiile astea dezastruoase, cand ii ai ca pereche pe ciobotariu in banda care nu are treaba sau cu popescu in centru care e gafeor, asta se intampla, Dinamo pierde puncte, ia sa aduca un fundas dreapta bun si sa faca pereche in centru cu puljici, sa vedem, mai greseste lituanianu?? ca eu nu cred !!!

zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2019, 01:55

Ar fi o prostie de nedescris sa-i rezilieze contractu lui klimavicius, pai uitati va putin ca el trebuie sa faca si banda dreapta unde ciobotariu e un antitalent fara treaba cu sportu asta, daca am avea un fundas dreapta de meserie, si daca klimavicius ar face pereche in centru doar cu puljici sa vedeti ca isi revine, dar cand joci cu gafeoru de popescu si cu ci0b0tariu lemn mort ce *** vreti sa faca bietu klimavicius, ca n are cum sa fie pe tot terenu, e chiar un transfer bun klimavicius , o greseala daca pleaca !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  26 Noiembrie 2019, 22:49

La fel cand a plecat Rednic (penultima data) H. Gnohere a facut figuratie, a luat banii si pa(!) asa si acum cu Klimavicius, Montini si N Diaye, ori adusi altii pe salariile lor, ori redistribuiti banii altora si ridicarea pretentiilor asupra jocului, ar avea de castigat doar Dinamo!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează