FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Florentin Matei la Dinamo? „Câinii” pun la cale un transfer cu totul surprinzător + Prunea confirmă GSP: „Ne place Mrzljak”

Florentin Matei +3   FOTO
Florentin Matei

Articol de , - Publicat joi, 13 iunie 2019 10:36

Dinamo pregătește o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor: Florentin Matei, jucătorul care tocmai a reziliat amiabil cu FCSB!

Surse GSP informează că ex-stelistul Matei e unul dintre jucătorii doriți de Dinamo, mijlocașul ofensiv de 26 de ani fiind liber de contract după despărțirea de FCSB.

Fotbalistul a fost contactat de șefi, care au încercat să afle ce pretenții financiare are și dacă ar fi de acord să îmbrace tricoul alb-roșu după ce l-a dat jos pe cel al rivalei FCSB. 

E greu însă de crezut că Matei, un jucător cu pretenții financiare semnificative, ar putea accepta plafonul salarial impus de Dinamo. Mai ales că fotbalistul are o ofertă avantajoasă de la o echipă din Dubai, pentru care încearcă să ofere un răspuns în week-end.

1.000.000 €este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt

Matei a venit în iarnă la FCSB, dar nu a impresionat și a jucat doar 5 meciuri.

Crescut la juniorii lui FCSB, Matei a mai fost dorit și în 2013 la Dinamo. De-a lungul carierei, a mai jucat la Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra și Al Ittihad Kalba.

Mrzljak, interes recunoscut oficial

Florin Prunea, noul manager-general al lui Dinamo, a confirmat interesul pentru fotbalistul croat de 26 de ani care în ultimul sezon a jucat la Astra, informația fiind publicată încă de acum câteva zile în Gazeta Sporturilor. 

„Câinii” i-au oferit 50.000 de euro la semnătură și un salariu de aproximativ de 15.000 de euro pe lună. Surse apropiate jucătorului au declarat pentru GSP.ro: „Da, fotbalistul a primit oferta de la Dinamo. Îi place, a rămas ca impresarul să discute detalii, iar apoi să-i transmită jucătorului ultimele informații.”

Mrzljak este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”, a recunoscut Prunea pentru GSP.ro.

Totuși, de la momentul în care Gazeta a publicat informația și până azi, mutarea pare să fi intrat în impas, deoarece pe fir a intrat Gaz Metan, iar medieșenii ar putea să le ia fața dinamoviștilor. De asemenea, mijlocașul central croat ar agrea mai mult un transfer în străinătate. filip mrzljak

Vezi și:

VIDEO Florin Prunea a anunțat în direct încă 3 transferuri la Dinamo: „Unul e deja rezolvat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
103218647204174
Robokup Doru  •  13 Iunie 2019, 22:05

Florentin Matei este un fotbalist foarte bun .Problema ar fi dacă cei de la Dinamo știu sa profite de calitățile lui . Jocurile financiare Becaliene au făcut ca Matei sa para un fotbalist mediocru asa cum sa întâmplat cu multi jucători . Dinamo fără un antrenor cu viziune poate cumpăra 10 ca Matei si nu va face nimic

bogdany8
bogdany8  •  13 Iunie 2019, 21:12
Postat de serg_iordan pe 13 Iunie 2019, 17:19

Ce a dovedit Matei pana acum sa poți avea pretenții de la el?

juca bine la rijeka in croatia si in ucraina, in rest, apa de ploaie

dd.x
dd.x  •  13 Iunie 2019, 21:06

nu cred ca avem nevoie de neputinciosi platiti cu bani grei

Vezi toate comentariile (16)
Comentează