MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Florin Prunea a anunțat în direct încă 3 transferuri la Dinamo: „Unul e deja rezolvat”

Joi, 13 Iunie

Moderatorul Costin Ștucan și jurnalistul GSP Sergiu Alexandru au analizat la GSP LIVE cele mai importante subiecte ale zilei.

Printre subiectele zilei s-au numărat ideea lui Gigi Becali de a face biserică în baza de antrenament și de a colabora cu Alexandru Tudor, venirea lui Florin Prunea la Dinamo și situația de la U Cluj și Hermannstadt după barajul pentru Liga 1 în care sibienii și-au asigurat locul pentru la anul. 

În plus, din Italia, trimisul special GSP Răzvan Luțac ne-a explicat în direct care e atmosfera în cantonamentul echipei de tineret.

Florin Prunea: „Azi sper să rezolvăm 1-2 transferuri”

Florin Prunea, noul manager general al lui Dinamo, a intervenit prin telefon și a dat detalii despre transferurile pregătite de club. Pe lângă Răuță și Straton, fostul portar a precizat că echipa a mai rezolvat o achiziție și a menționat că azi s-ar pute face alte două mutări, dar nu a vrut să dea vreun nume. 

„Ieri, în prima zi de muncă, am stat împreună de la ora 9 dimineața. Astăzi la fel. Vom sta până seara. Urmărim jucători, primim oferte, analizăm! Știm exact pe ce poziții ne trebuie jucători. Nu vom intra în licitații pentru jucători.

Avem un buget de transferuri și ne vom încadra în el. Bugetul e în funcție de jucători. În unii se investește o sumă de transfer, alții vor primi o primă de instalare.

Sunt multe transferuri aproape de a fi realizate. Am făcut deja 3 transferuri. Vă pot zice doar de Cătălin Straton și de Alexandru Răuță. Sper ca azi să închidem unul sau două transferuri. Lucrăm la asta”, a declarat Prunea la GSP LIVE.

Vezi AICI emisiunea integrală

 Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (11)

dd.x  •  13 Iunie 2019, 21:05

:)))) pentru bani prunea e in stare sa se faca si fratii-jderi

fcsbist.de.mic  •  13 Iunie 2019, 19:09
Postat de marcelclujnapoca pe 13 Iunie 2019, 13:52

lansati oferta publica sa mai vina sponsori ...poate cumpara si Clubul ! Poate vine si Rednic inapoi si il puneti Manager .... ca oricum e pe banii lui ! Prunea ia Taurul de coarne !

Ce sponsori? Jucatorii sunt la Negoita, marca la Badea, stadionul nu se mai construieste. Ce om serios sa se bage in aceste conditii? Poate vreun Masone sau Moraru.

chris_bu67  •  13 Iunie 2019, 13:53
Postat de marcelclujnapoca pe 13 Iunie 2019, 13:52

lansati oferta publica sa mai vina sponsori ...poate cumpara si Clubul ! Poate vine si Rednic inapoi si il puneti Manager .... ca oricum e pe banii lui ! Prunea ia Taurul de coarne !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1