FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un atacant cu meciuri în Champions League a ajuns la un acord cu Dinamo!

Guillermo Fernandez Hierro, cel care se pregătește să lovească mingea cu capul, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Elche
Guillermo Fernandez Hierro, cel care se pregătește să lovească mingea cu capul, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Elche

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 17:10 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 17:46

Atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și-a dat acordul să vină la Dinamo. 

Dinamo îl așteaptă pe Juan Camara, extremă stânga, care va lăsa Jagellonia (Polonia) pentru a semna cu „câinii", așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor. Pe lângă fotbalistul spaniol, care trebuie să sosească în acest week-end la București, iar luni să facă vizita medicală, colonia iberică este aproape de a mai înregimenta un membru.

Este vorba de Guillermo Fernandez Hierro, un atacant central format la Athletic Bilbao. „Este un fotbalist de calitate, care a fost cedat de basci în eșalonul inferior, iar acum e liber de contract. Deja și-a dat acordul", au spus sursele GSP. 

Dinamo continuă transferurile

Guillermo Fernandez Hierro e liber de contract în acest moment, el evoluând în ultima ediție pentru Racing Santander. 

De asemenea, fotbalistul de 27 de ani a mai jucat pentru Leganes, Elche și Numancia. Fernandez are meciuri și în Champions League pentru Bilbao, patru la număr, în 2014, când a și marcat în grupe, contra lui Porto! Are 28 de meciuri pentru basci și două goluri. Plus 159 de partide la liga a doua.

Fost internațional de junior al Spaniei, atacantul a jucat ediția trecută pentru Numancia și pentru Santander, adunând 5 goluri în 30 de meciuri.

400 de mii de euroeste cota actuală a vârfului pe transfermarkt. Maximum atins: 1 milion de euro

4 meciuriși un gol are Guillermo Fernández în grupele Ligii Campionilor, toate pentru Athletic Bilbao, în sezonul 2014/2015

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Asta e noua ordine din club: Contra, peste Cortacero, agentul lui Morata se implică la transferuri + cine e «Eminenţa cenuşie» a proiectului

Dinamo se mută pe alt stadion din București, din 2021!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
cordell.hull
cordell.hull  •  06 Septembrie 2020, 21:16
Postat de cronwell pe 05 Septembrie 2020, 19:58

Recunosc, FCSB nu e Steaua, dar eu nu pot sa tin cu o echipa din liga 3. Dupa ce promoveaza in liga 1, mai vorbim. Marea intrebare e daca cei din spatele Stelei ne vor da bani de mancare precum *** nostru de la FC Fotbal Club Sporting Becali.

Tu nu poți sa ții cu o echipa din liga a treia... ești demn de... dar copilul tău dacă va veni acasă cu nota 4 și 5 îl vei mai putea iubi?

908431252639885
Lucian Preda  •  06 Septembrie 2020, 14:06

Romania! Ba că spaniolii nu au bani, ba că dau salarii prea mari, ba că aduc jucători "bătrâni" și de valoare îndoielnica! Oare cate mari "valori" din Romania joaca in liga a doua spaniolă? Dar, firește, băieți "dăstepti" ca întotdeauna, noi, românii, care nu vrem jucători naturalizați! Bine că vor croații, de exemplu! Romania, mereu "surprinzătoare"!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  06 Septembrie 2020, 03:38

Hierro e foarte bunnn, mama ce mai jucam la fifa cu el, l-am vazut si in viata reala, un transfer foarte bun, o sa vedeti, daca mai vine si Vukusic, un stoper, un portar si un nr 10 de creatie rupem, cam astea sunt posturile care ne mai trebuie pe langa Achim, Gol,Nemec,Izma lopez,Alexandre Gonzalez, Villa loba ,Camara si Hierro acum. Transferuri peste media campionatului, ve ti vedea. Hai si cu celelalte 4 transferuri si rupem sezonu asta baieti.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează