FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” s-au înțeles cu un jucător cu 24 de meciuri în Premier League + un nou vârf pe listă și discuții cu fostul mijlocaș de la City

Magaye Gueye // FOTO: Guliver/GettyImages
Magaye Gueye // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 16:18 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 17:40

Dinamo bifează încă un transfer, după ce a ajuns la un acord cu atacantul francez Magaye Gueye (30 de ani).

UPDATE 17:35 » Dinamo mai negociază cu doi jucători

„Nuevo Dinamo" este dezlănțuită pe final de mercato. Mai sunt discuții și cu un alt atacant, roș-albii nefiind mulțumiți de lipsa eficacității lui Adam Nemec. Bucureștenii au rămas în tratative cu Adama Diomande, 30 de ani, care s-a despărțit în luna august de Los Angeles Galaxy. Fotbalistul din Coasta de Fildeș, cu 11 selecții și un gol în naționala Norvegiei, solicită un contract de peste 30.000 de euro, de aceea negocierile au decurs foarte greu. Atacant central, Diomande are un CV mai mult decât interesant: a jucat printre altele pentru Stromsgodeset, Dinamo Minsk, Dubai și Hull City, înainte de a evolua în MLS. Are două goluri în 22 de meciuri în Premier League.

Totodată, o veste bună dinspre reprezentanții lui Aleix Garcia, 23 de ani, mijlocaș central, care s-a despărțit în vară de Manchester City. Tratativele cu Galatasaray au intrat în impas, rămâne de văzut dacă managementul lui Dinamo va mai dori să negocieze pentru fotbalistul cotat la 3,2 milioane de euro pe transfermarkt. Cum nu s-a realizat în ultimele săptămâni cu ibericul, Cosmin Contra s-a reorientat către Paul Anton, unul dintre preferații săi.

UPDATE EXCLUSIV Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” s-au înțeles cu un jucător cu 24 de meciuri în Premier League + un nou vârf pe listă și discuții cu fostul mijlocaș de la City
Aleix Garcia // FOTO: Guliver/GettyImages

Știrea inițială:

După ce au bătut palma cu Paul Anton, dinamoviștii se întăresc și în ofensivă. „Câinii ” bifează al 11-lea transfer din acest și au adus un atacant care se va lupta cu Adam Nemec pentru un post de titular.

Născut în Franța, Magaye Gueye are și cetățenie senegaleză și are trei selecții pentru Senegal U23. Gueye poate juca și ca extremă și se antrenează de mai multe zile cu Dinamo, convingându-l pe antrenorul Cosmin Contra să-l păstreze.

Magaye Gueye are meciuri în Premier League

De-a lungul carierei, Gueye a jucat la Strasbourg, Everton, Mllwall, Adanaspor, Osmanlispor și Qarabag. Este liber de contract din iulie 2020, când i-a expirat contractul cu formația din Azerbaijan.

24 de meciuriși un gol are Gueye în Premier League

39 de partidea jucat la Everton

1 gola marcat în 5 meciuri în Europa Laegue și un gol în preliminariile Champions League

VIDEO Povești geniale din cantonamentul lui Dinamo: „Cornel Dinu se uita și nu pricepea: «Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni!»”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pariu făcut în direct: „Borcea e în spatele lui Dinamo!” / „Dă o bere cine pierde”

Raul Garcia Asid și Antonio Iglesias Hidalgo au semnat cu roș-albii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  02 Octombrie 2020, 07:08

are 1,83 nu 1,79. e bun.

sala_dalles
sala_dalles  •  02 Octombrie 2020, 06:35
Postat de goggu.mecanicul pe 01 Octombrie 2020, 23:43

Gueye asta e greoi si lent, nu l-as aduce. Diomande ala e super bunnn, ma uit pe youtoube si nici nu exista comparatie, se vede si dupa stilu de joc, ala e ce ne trebuie. A jucat si la Hull City in ANglia si prin Belarus la Dynamo Brest. Daca vine si Garcia plus un fundas central asta e echipa de titlu. Garantat.

Deci inca vreo 10 si e deajuns ! Am intekes

doardinamo1948
doardinamo1948  •  02 Octombrie 2020, 01:53

Are meciuri in premier League. E ca și cum ai spune dupe ce ai zburat cu avionul 1000 de ore ca pasager, ca ai experiența de zbor de 1000 de ore, deci ai putea sa pilotezi avionul pe pilot automat fără probleme.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close