FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Paul Anton la Dinamo! Mâine va fi prezentat oficial

Paul Anton la Dinamo! Mâine va fi prezentat oficial
Paul Anton la Dinamo! Mâine va fi prezentat oficial

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 11:40 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:07

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) s-a înțeles cu Dinamo. Din informațiile GSP.ro, fotbalistul care a jucat ultima dată pentru Krîlia Sovetov Samara va semna în următoarele ore cu echipa lui Cosmin Contra!

Astăzi, Anton a efectuat testul COVID-19, iar mâine va face vizita medicală și va fi prezentat oficial.

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo (2015-2017), marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

2 goluriși un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov

Paul Anton la Dinamo!

Mutarea a fost anunțată încă de acum o lună și jumătate de GSP.ro, iar aseară jucătorul a vorbit pentru Gazetă: „Tratăm! Părem că suntem aproape, dar până nu semnăm contractul nu e totul clar. Vom afla deznodământul zilele următoare”.

Anton este al 10-lea transfer pe care Dinamo îl face în această perioadă de mercato.

Mișcări de trupe la Dinamo

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia), Straton (FCSB), Mihai Popescu (Heart of Midlothian)

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu, despre apropierea lui Cornel Dinu de Dinamo: „Doar din acest motiv l-au adus” » Atac la noua conducere: „N-au niciun ban!”

Dinamo va juca într-un echipament revoluționar în derby-ul cu FCSB » Cum arată noile tricouri ale „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  01 Octombrie 2020, 22:34

Anton e doar un melc care va incetini jocu lui Dinamo. Dupa ce ca jucam cu Nemec si Rauta care tin echipa pe loc, acum jucam cu 3 viteze. Incet, foarte incet si in reluare.

sala_dalles
sala_dalles  •  01 Octombrie 2020, 18:55
Postat de persanu pe 01 Octombrie 2020, 15:22

Altii cand se distrau ma tu erai in casa si invatai , pacat ca ti-ai trait adolescenta in casa iar altii mai tampi cum le-ai zice tu erau cu fetele prin parcuri , distractii , baerame etc. Tu stateai si toceai cartile ca tia zis mhami sa inveti ca o sa-ti ajute in viata. Ai si doua facultati ... Nasol ... Azi ce facei ? Ce muncesti ? Casier la MegaImage ? Bravo tie ma ... Macar esti mandru ca stii a scrie romaneste corect. BRAVOOOO BAAAAA ba ce om destept esti ... este ? Doar ca este destept asimptomatic ... Imi pare rau totusi ca ti-ai pierdut atatia ani din viata doar sa vi sa ne spui ca nu scriem corect gramatical ... atat ai putut ? Tu mare academician ?? Sa te cobori intr-un subsol de comentarii al unui ziar sportiv , ca doar nu te asteptai sa fie aici plin de doctori ingineri si contabili ... Nasol , pe cuvant , NASOL. Si dupa atata scoala , muncesti pe 2000 de lei ??? Pffff iar e nasol ... La batranete o sa-ti opresti caloriferele si o sa speli vasele cu apa rece , dar ce mai conteaza cand stii sa scrii corect gramatical a ??? O sa mananci carne odata pe luna... ca nu-ti permiti mai mult ... Bravo ma ... Ai abonament la RATB ??? Esti tare mandru cand urci in tramvai cu pieptul in fata si barbia sus spunand-uti : Stiu sa scriu bine gramatica , voi ? :))))) =)))))

Nu mai conteaza cite facilitati ca nu apropiem de sfirsitul lumii. Intre timp pe stadioanele lumii se va juca fotbal fara fani nici la Tribune si nici la peluze

persanu
persanu  •  01 Octombrie 2020, 18:41
Postat de anti_sistem pe 01 Octombrie 2020, 16:10

Luati exemplu, asa arata un *** in viata, persanu.

Imi este mila de tine .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează