FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dănuț Lupu, despre apropierea lui Cornel Dinu de Dinamo: „Doar din acest motiv l-au adus” » Atac la noua conducere: „N-au niciun ban!”

Dănuț Lupu fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre apropierea lui Cornel Dinu de noua conducere a clubului
Dănuț Lupu fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre apropierea lui Cornel Dinu de noua conducere a clubului

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 10:42 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:00

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre apropierea lui Cornel Dinu de noua conducere a „câinilor”.

  • Într-un dialog sincer cu Gazeta Sporturilor, Dinu, legendă a clubului Dinamo, a explicat cum au decurs negocierile cu Pablo Cortacero, explicând cu lux de amănunte rolul pe care urmează să-l îndeplinească la clubul cu a cărui istorie se identifică - detalii, AICI.

„Nea Cornel e destul de matur, știe ce face. Nu putem să judecăm noi alegerea lui, dar nici el nu cred că are încredere în acest proiect. I s-a propus o funcție, l-au băgat în Consiliul de Administrație... Nu știu cât va putea să facă pentru Dinamo acum. Cred că l-au adus doar ca să nu mai dea lumea în ei”, a spus Lupu, pentru Gazetă.

Dinamo » Dănuț Lupu: „Fac auditul acum pentru că n-au niciun ban!”

De asemenea, fotbalistul lui Dinamo de la finalul anilor '80 și-a reiterat neîncrederea față de spaniolii care au preluat în urmă cu o lună și jumătate clubul de la Ionuț Negoiță.

„Așteptăm să plătească și salariile. Tot aduc jucători, dar banii nu-i mai dau. Ei fac auditul acum pentru că n-au niciun ban! 

Hai să-ți spun ceva. Atunci când eram la Dinamo, l-am adus pe Nemec, la 31 de ani, în formă, pe 13.000 de euro/lună. Acum, Nemec a venit, la 35 de ani, cu 3 meciuri în ultimii ani, pe 15.000 €. Despre ce vorbim?!”, a mai spus Lupu.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EDITORIAL Alin Buzărin Cornel de Loyola » Dinu a bătut palma cu spaniolii lui Dinamo. La mijloc nu e doar Contra, miza e recreștinarea fotbalistică a lui Dinamo

Dinamo va juca într-un echipament revoluționar în derby-ul cu FCSB » Cum arată noile tricouri ale „câinilor”

„Nuevo Dinamo”, luat peste picior: „Sunt vorbitori de spaniolă, nu sunt autentici! Mai slabi decât Bălănescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
iung811
iung811  •  02 Octombrie 2020, 00:00
Postat de creeperno pe 01 Octombrie 2020, 22:51

Baut

Bine ca e treaz dinu mereu.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  01 Octombrie 2020, 23:27

Lupu sa taca ca e doar un hotz, cand era la Dinamo cu Negoita il lauda pe zugravu ala ce om minunat este el , ca a salvat clubu de la faliment bagandu-l in insolventa ( asta putea oricine sa faca, dar nu mai conteaza) si dupa ce a plecat la facut cu ou si cu otet pe zugrav. Asta e Lupu, o fii frustrat ca nu apare si el pe lista organigramei la Dinamo. Cand ai fost acolo ce-ai facut Lupule ?? Ai propus si tu un jucator pentru prima echipa?? Sau ai adus si tu un junior pentru grupele de copii. Ai mancat salariu ala mic pe degeaba. Aveai ochelari aia de soare pe fata cu pletele alea ca Hrusca si stateai ca o *** in tribune si barfeai pe unu si altu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  01 Octombrie 2020, 22:51

Baut

Vezi toate comentariile (13)
Comentează