FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dinamo are doar un român pe lista de transferuri! Ce spune jucătorul dorit de Contra

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 17:43 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 19:27

Dinamo vrea să mai facă trei transferuri până la finalul perioadei de transferuri, iar singurul român de pe listă este Paul Anton.

UPDATE 19:25: Paul Anton a confirmat GSP.ro

Internaționalul român, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a „câinilor”, a declarat în urmă cu puține momente pentru GSP.RO: „Tratăm! Părem că suntem aproape, dar până nu semnăm contractul nu e totul clar. Vom afla deznodământul zilele următoare. Seara bună tuturor «câinilor»!”.

Dinamo caută un fundaș central, un mijlocaș și un atacant, iar Paul Anton este unul dintre obiectivele „câinilor”. Membru în programul socios DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în „Ștefan cel Mare” atât de fani, cât și de conducere! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara, iar antrenorul Cosmin Contra îl vrea cu insistență, cei doi colaborând în trecut și la echipa națională. 

Din informațiile GSP.ro, mijlocașul le-a transmis celor din conducere că așteaptă până pe 5 octombrie pentru a vedea dacă primește o ofertă pe placul lui din străinătate. Dacă nu, acesta va reveni la Dinamo, așa cum le-a promis celor din conducere.

„Am încercat să studiem cât mai mult și să vedem ce jucători pot intra în grupul lui Dinamo. Vă pot spune că într-un viitor nu îndepărtat pot veni și jucători din România”, a spus azi Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”.

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

2 goluriși un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov

VIDEO Audit la Dinamo. Pablo Cortacero: „Suntem conștienți că vor apărea datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Conferință de presă Dinamo » Anunțuri făcute de noua conducere: „Ne așteptăm să găsim alte datorii. E greu să faci din noapte zi!”

„Nuevo Dinamo”, luat peste picior: „Sunt vorbitori de spaniolă, nu sunt autentici! Mai slabi decât Bălănescu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cornelconasu
cornelconasu  •  01 Octombrie 2020, 10:59

Eu nu îl înțeleg pe Anton ce tot face atâte figuri, zici că vine de la vreo echipă de CL !!! Păi Anton a uitat cum a ajuns în fotbalul mare și cui datorează totul ?! Adică îți face ofertă Dinamo care te-a scos la lumină și tu în loc să vii în cap că oricum de la Kokîrlia aia nu te mai ia nici dracu, ...”negociezi..” !!?? Iar îmi aduc aminte de un meci în care ai pierdut mingea la mijlocul terenului iar ăla a dat gol și tu ai rămăs în spate în 50 de m ...10 metri , trei puncte pierdute de tine !!!! (un meci cu Pandurii, gol Hora )

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  30 Septembrie 2020, 23:19

o greseala imensa ar fii sa -l transferam pe anton, uitati-va la nemec, tot asa , sau zbatut sa-l aduca ca a jucat bine in primu mandat si a fost varzaaaaaaaaaaa acum . Nu mai repatriati ***. Daca tot vreti sa aduceti un fundas central de repatriat incercati pe Mevlja sau Bunoza. Daca nu, piata straina e foarte buna si sunt jucatori de valoare liberi de contract

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  30 Septembrie 2020, 22:39

Cu romanii am evitat retrogradarea deci sa vina strainii

Vezi toate comentariile (15)
Comentează