FOTBAL  »  Superliga  »  SE CAUTĂ ÎNLOCUITOR PENTRU TORJE

Dinamo îl vrea pe Chipciu, Braşovul cere 1 milion de euro!

Dinamo îl vrea pe Chipciu, Braşovul cere 1 milion de euro!
Dinamo îl vrea pe Chipciu, Braşovul cere 1 milion de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 14:06

Tănase Dima, preşedintele Sporting Piteşti, spune că "transferul lui Alexandru Chipciu la Dinamo este ca şi perfectat. Roş-albii în cote egale cu FC Braşov drepturile federative ale mijlocaşului".

"Alex Chipciu este produsul nostru sută la sută, l-am descoperit eu împreună cu profesorul Florin Drăguşin. Are o îndemînare teribilă, viteză de reacţie şi intuiţie foarte bune. De asemenea, are o uşurinţă de manevrare a balonului ieşită din comun. În campionatul
republican defila, nu altceva", a povestit Tănase Dima. Dinamoviştii negociază cu patronul Braşovului, Ioan Neculaie, de mai bine de un an pentru cedarea celor 50% din drepturile federative ale lui Chipciu, dar acesta nu cedează. Ultima oară, le-a solicitat "cîinilor" un milion de euro! Nicolae Badea se va întîlni zilele acestea cu Neculaie pentru o nouă rundă de negocieri, mai ales că acum Dinamo a făcut rost de bani după ce l-a vîndut pe Gabriel Torje la Udinese pentru 4 milioane de euro.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mihaienache
mihaienache  •  24 August 2011, 16:56

daca maimutoiul ala face 1mil de euro...eu nu mai citesc de azi gsp:((.......da ce stie sa faca de bani astia?.....il vrei la steaua?

mario_san
mario_san  •  24 August 2011, 16:48

Cere 1 milion pe 50 % asa de inceput.Dupa cafea si apa minerala vreo 1,5 mil iar la vodka de final 4 milioane .

carol_k
carol_k  •  24 August 2011, 15:48

Dinamo asa i-a pacalit si pe aia de la Timisoara cu Torje si a scos dublu dupa ce l-a folosit 2-3 ani...Tanase Dima este omul lui Badea si a negociat partea lui din drepturile pt jucator...Cu Nicolae o sa le fie mult mai greu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează