FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ilie Dumitrescu e de partea lui Ionuț Negoiță: „Eu tot de aceea mi-am dat demisia de la FCSB, deși eram pe primul loc”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 00:01

Ilie Dumitrescu (50 de ani) i-a luat apărarea lui Ionuț Negoiță, care a anunțat astăzi într-o conferință de presă că vrea să vândă clubul Dinamo pe 1 leu plus 500.000 de euro garanție.

Analistul sportiv dă chiar exemplul său din 2010, pe când o antrena pe FCSB și a decis să-și dea demisia după ce suporterii l-au admonestat din tribune.

„Eu eram pe primul loc și mi-am dat demisia de la FCSB că mi-au strigat unii demisia. Eu, Ilie Dumitrescu, mi-am dat demisia. Așa și Ionuț Negoiță. Când a văzut că nu mai poate a ridicat mâna și a anunțat că pleacă. Adică e și înjurat și cu banii luați la Dinamo! 

El a venit să ajute clubul ăla și a ajutat. Nu mi se pare normal să fie înjurat de suporteri. Eu îl înțeleg pe Negoiță. A încercat să facă performanță, dar ce să facă acum, să nu mai iasă pe stradă?”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

VIDEO // Ionuț Negoiță: „Vând pachetul majoritar pe 1 leu”

Vezi și:

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
silver13
silver13  •  30 Octombrie 2019, 10:35

Păi mă nea ilie,cand te bate urziceniul după ce le.a luat gigi 10 jucători e normal sa ti se strige demisia.ca antrenor n.ai rezistat un sezon la nicio echipă.si lasa.ne cu paok si aek ca ai rezistat 4 luni la una si 6 luni la alta.ai ajuns macar in sefurturile cipru româniei?

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Octombrie 2019, 10:15

Ce il cearta toti pe Negoita ca nu vinde echipa gratis. Aolo, domnu Negoita, cum iti permiti sa nu ne dai noua echipa gratis?! Esti un hot!

thebluestlion
thebluestlion  •  30 Octombrie 2019, 10:06

Negoiță însă nu știa că pentru performanță ai nevoie ca să vii cu bani de acasă, nu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează