FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ilie Dumitrescu răspunde dur în discuția pe subiectul jucătorilor lui Dinamo: „E amatorism! Înseamnă că ești diletant”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 20:57 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 22:01

După ce Vivi Răchită a criticat campania de transferuri făcută de Dinamo, în special pe Janusz Gol, Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea mijlocașului polonez.

Fostul internațional l-a apărat pe polonezul care a greșit la golul de 1-0 marcat de FCSB și care putea fi eliminat după ce a lovit cu cotul un adversar și a spus că acesta nu poate fi criticat după un meci.

„Când începi construcția de la nivelul fundașilor, îți asumi asemenea greșeli. Gol a greșit, dar nu poți să-l critici după un meci. Nu poți să spui că nu e fotbalist bun după o greșeală! E amatorism! Înseamnă că ești diletant!

A greșit la fel și Varane... Jucătorii mai au astfel de ieșiri, dar nu înseamnă că nu e bun sau că nu e util. Gol nu e un fotbalist rău, eu am văzut lucruri bune la el. L-am lăudat”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Este fabulos ce se întâmplă la Dinamo, având în vedere că anul trecut suporterii strângeau bani pentru plata salariilor. Gol are 18.000 euro. Pentru ce, pentru un cot? (n.red. Gol l-a lovit cu cotul pe Perianu în FCSB - Dinamo). Probabil că a greșit secția, are și Dinamo secție de box, de karate. Nu înțeleg cum s-a făcut scoutingul, cum au fost aduși acești jucători
-Vivi Răchită, la Pro X

„Guardiola nu l-a luat de pe stradă pe Garcia”

Dumitrescu a comentat și cel mai tare transfer făcut de Dinamo, mijlocașul Aleix Garcia, adus de la Manchester City.

„Să fii titular la City sau să ajungi în postura asta, să joci un meci titular la Guardiola, înseamnă mult! Băiatul ăsta a fost acolo, nu e unul luat de pe stradă. Nu a zis Guardiola «Hai, vino, mă, și joacă ca îmi place cum mergi! Îmi place outfit-ul tău». 

Acolo a fost apogeul carierei lui, când a semnat cu Ciy. Trebuie să demonstrezi undeva ca să semnezi cu City. Dintre cei de 19 ani, el s-a remarcat. Bravo lui Dinamo! Nu a demonstrat la City pentru că vorbim de o competiție mare, la cel mai înalt nivel. Dar e un plus că a ajuns aici”, a adăugat fostul mare jucător al Stelei.

VIDEO Cosmin Moți, despre o eventuală revenire la Dinamo: „Nu vreau să mă întorc și să joc cu numele”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Portretul lui Aleix Garcia, supertransferul anului în Liga 1: „Iată la ce să vă așteptați de la mine!” » Cum l-a convins pe Guardiola

EXCLUSIV. Ionel Dănciulescu surprinde: „Meritam mai mult de la Dinamo! Nu știu dacă mă întorc” + ce spune despre o ofertă de la Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
pescar_amator
pescar_amator  •  07 Octombrie 2020, 10:13
Postat de vasi1986 pe 07 Octombrie 2020, 09:39

Ai gresit persoana, baiatul meu :)) Pentru curiozitatea ta, nu am parasit niciodata aceasta tara si nici nu am de gand, ma descurc foarte bine aici. Oricum, eu respect oamenii care muncesc, indiferent ce joburi au, munca e munca.

El asa le zice la toti ca sunt in spania la capsuni si la spalat wc uri ... doar el are job bun ...face tabele si posteaza pt gsp ...cica este "mare" jurnalist ...cica castiga 2000 de euro ...cam cat duckadam la fcsb

vasi1986
vasi1986  •  07 Octombrie 2020, 09:39
Postat de tatastrumf pe 07 Octombrie 2020, 00:16

Zi mah cat mai primesti pe ladita de capsuni ? Pe bune ! 3-4 euro, cat mai e mersu ?

Ai gresit persoana, baiatul meu :)) Pentru curiozitatea ta, nu am parasit niciodata aceasta tara si nici nu am de gand, ma descurc foarte bine aici. Oricum, eu respect oamenii care muncesc, indiferent ce joburi au, munca e munca.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close