FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Mircea Rednic, deziluzionat: „E trist și rușinos! Asta e realitatea, ne batem la retrogradare!” + ce spune despre investițiile lui Negoiță

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 22:21

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit după înfrângerea cu FC Botoșani, 1-2, meci în urma căruia roș-albii nu mai au nicio șansă la calificarea în play-off. 

„Toată lumea e fericită acum că nu ne-am calificat în play-off. Am făcut o primă repriză bună, păcat, am fost surprinși pe contraatac după un corner al nostru. E lipsă de experiență și de implicare.

Ne-am dorit mult să dăm al doilea gol, cei de la Botoșani nu ajunseseră la poarta noastră. Acesta este fotbalul. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine, am fost dominați uneori, dar adversarii n-au fost așa periculoși. Nu trebuia să riscăm atunci când am condus cu 1-0.

În vară vom trage linie cu acești jucători și vom vedea pe cine mai trebuie să aducem”, a spus Rednic, la TV Telekom Sport. 

Clasament  Liga 1 ACTUALIZAT + vezi aici programul din final

Rednic: „Sunt cele mai mari investiții ale conducerii”

„Trebuie să avem răbdare cu acești jucători. Cei care au venit știau bine situația noastră. Ei trebuie să înțeleagă că au contracte pe care le putem discuta din nou în vară, au tot interesul să joace cât mai bine.

Nu e un lucru pozitiv faptul că Dinamo e iar în play-out, dar e rușinos, e trist. S-au făcut multe investiții în acest an decât în alte sezoane, probabil e sezonul cu cele mai multe investiții ale noii conduceri.

Au fost jucători care nu au confirmat, deși au avut șanse și cu mine, și cu antrenorii dinaintea mea. Asta e realitatea, ne batem pentru retrogradare. Dar mai sunt multe meciuri, vom vedea apoi ce se întâmplă. Trebuie să luăm suficiente puncte pentru a sta linișțiți”, a declarat Mircea Rednic, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: DINAMO - BOTOȘANI 1-2 // FOTO + VIDEO Colaps total! Echipa lui Mircea Rednic joacă pentru al doilea an consecutiv la retrogradare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
dvd1
dvd1  •  18 Februarie 2019, 16:50

retrageti Dinamo din campionat imediat. atit a mai ramas de facut. afara cu Redmic si toti ceilalti trepadusi de acolo. retrogradarea

1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Februarie 2019, 16:45

Nu te lasa Rednic,da-i inainte si demonstraza-le la chiorhalani ca se poate! Daca castigai toate meciurile era frumos,dar tot nu intrai in primele 6! Daca nu stiu prin ce minune intrai,era prea frumos si multe sinucideri printre adversari! Daca de pe locul 11 inca le captezi atentia,asta demonstreaza ceva!In play-aut ai timp sa experimentezi si sa faci cu adevarat o echipa.Timpul a fost scurt,echipa toata schimbata,nu se fac minuni!Si in plus l-am vazut si pe arbitrul asta cu Botosani ce lucrare a facut!La Dinamo a taiat in carne vie!Poate ca trebuia sa aduci si tu cativa jucatori care sa simuleze,care sa stea pe jos,sa tipe,sa urle,ca la alte echipe sunt cu gramada!

adicn
adicn  •  18 Februarie 2019, 12:21
Postat de adriann_ pe 18 Februarie 2019, 11:19

Citeste mai atent ce am scris, Astra intra sigur. Ciobanul a fost disperat sa nu intre DInamo si s-a dus all in, daca in tara asta erau cativa procurori demni de acest nume, nu doar facatori de dosare politice la comanda, acum il prindeau sigur. Au fost prea multe chestii de aranjat intr-un timp foarte scurt, imposibil sa nu fi facut cineva vreo imprudenta etc etc.

Pastile, pastile!!! Și nici alea nu-i sigur că te mai scapă...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează