FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO E ÎN LIGA 1

Burcă, la fel ca Snoop Dogg: „Mă felicit pe mine” + Dinamoviștii i-au întrerupt interviul: televiziunile au tăiat sonorul din cauza înjurăturilor

FC Argeș - Dinamo 4-2, 5-8 la general » La finalul meciului care i-a readus pe „câini” în prima ligă, Ovidiu Burcă a tras concluziile unuia dintre cele mai nebune sezoane din istoria roș-albilor. +39   FOTO
FC Argeș - Dinamo 4-2, 5-8 la general » La finalul meciului care i-a readus pe „câini” în prima ligă, Ovidiu Burcă a tras concluziile unuia dintre cele mai nebune sezoane din istoria roș-albilor.

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 23:40 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 01:10

FC Argeș - Dinamo 4-2, 5-8 la general » La finalul meciului care i-a readus pe „câini” în prima ligă, Ovidiu Burcă a tras concluziile unuia dintre cele mai nebune sezoane din istoria roș-albilor.

Burcă a fost aclamat de suporteri și stropit cu șampanie de jucători în timpul interviului. N-au lipsit nici înjurăturile adresate rivalei Steaua, din cauza cărora televiziunile au fost nevoite în mai multe momente să oprească sonorul.

Dinamo e în Liga 1. Ovidiu Burcă: „S-a creat o magie”

E una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viața mea. Am trecut prin toate stările, cel mai important e că n-am renunțat niciodată, așa cum am n-am făcut pe tot parcursul sezonului. 

A fost un carusel de evenimente, cel mai important e că băieții ăștia n-au cedat în nicio clipă. Știam că va fi așa. Dacă nu crezi în miracole, nu se întâmplă. 

Sunt fericit în primul rând pentru suporteri, au fost ani de zile în care s-au chinuit, au venit la stadion, au susținut financiar clubul și n-au renunțat niciodată. A fost ceva în adâncul sufletului nostru care ne-a făcut să reușim. Odată ce am găsit conexiunea cu suporterii, s-a creat o magie”, a declarat Burcă.

Burcă a explicat și ce a simțit în minutul 15, când Argeș conducea cu 2-0, și a ținut să se felicite, imitându-l pe celebrul rapper Snoop Dogg, care și-a mulțumit singur în momentul în care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame: „În general, încerc să rămân calm, dar începutul reprizelor... a fost greu. Mă felicit și pe mine, pentru că și eu am trecut prin foarte multe ca să ajung aici. În 2013, când am terminat fotbalul, am zis că aș vrea să ofer ceva înapoi fotbalului românesc. M-am încăpățânat să o fac în felul meu. Unii mi-au zis că nu se poate, dar am demonstrat că și în România se poate reuși altfel”.

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Ce a făcut FC Argeș mi-a lăsat un gust amar”

Burcă a ținut să-i înțepe și pe cei de la FC Argeș, care zilele trecute au cerut oficial retragerea licenței de Liga 1 a lui Dinamo: „Atitudinea celor de la FC Argeș a fost lipsită de fair-play. Trebuie să înțeleagă că în sport poți să pierzi și să nu fii înfrânt. Ei au avut o atitudine de înfrânți. Trebuiau să meargă acasă, să se reorganizeze și să o ia de la capăt. Ce au făcut ei mi-a lăsat un gust amar!”.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din meciul FC Argeș - Dinamo:

+35 FOTO

VIDEO. Ghezali și-a distrus adversarii! Acțiunea de senzație prin care i-a liniștit pe fanii lui Dinamo

Mai multe articole despre Argeș - Dinamo:

Sebastian Colțescu, salvat de VAR în FC Argeș - Dinamo » Aproape de o gafă uriașă
Argeș - Dinamo
Sebastian Colțescu, salvat de VAR în FC Argeș - Dinamo » Aproape de o gafă uriașă
Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat
Dinamo e în Liga 1
Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Mazavalt
Mazavalt  •  04 Iunie 2023, 01:47

Acum e acum. Sa vedem pe cine aducem si cine pleaca.

magic4ever
magic4ever  •  04 Iunie 2023, 00:39

Bravo Burca, bravo Dinamo!Lui Ghezali si celor 2 spanioli trebuie sa li se prelungeasca imediat contractele pentru inca 2-3 ani, sunt mult peste media echipei! Greab este liber de contract dupa retrogradarea lui Mioveni, este un portar cu talie destul de sigur...si Scarlatache este o varianta pentru axul central, este si dinamovist...Rusu tot liber de contract este peste Pop si Tira...nici portarul moldovean de la Dej nu este rau si mai au 2-3 jucatori cu potential....puneti baietii de la football manager la treaba,sunt multi jucatori buni liberi de contract!

invinctus
invinctus  •  04 Iunie 2023, 00:31

Fcsb srl sa berceni au cam inebunit ca i sparg astia la orice !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close