FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, goalkeeper crescut de AC Milan, aproape de Dinamo

Sursă foto: Instagram Ricardo Piscitelli
Sursă foto: Instagram Ricardo Piscitelli

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 14:49

DINAMO // Italianul Riccardo Piscitelli (25 de ani), ultima oară la Carpi, în Serie B, ar putea veni la Dinamo. Ar fi al doilea portar transferat în această vară, după Cătălin Straton, sosit de la Dunarea Călărași.

Portarul italian, care și-a făcut junioratul la AC Milan, a fost propus la Dinamo de către Florin Prunea, iar cele două părți au șanse mari să se înțeleagă în perioada imediat următoare. 

„Vom mai aduce un portar doar dacă vom găsi unul mai bun decât Cătălin Straton”, spunea Florin Prunea în urmă cu două zile”. Promisiunea managerului general al lui Dinamo tinde să devină realitate acum. 

Ricardo Piscitelli a evoluat la Carpi în sezonul trecut, în Serie B, unde a fost titular la echipa cu care a terminat pe ultimul loc, retrogradând, practic, în cel de-a triea ligă din Italia. A mai jucat de-a lungul carierei la Carrarese și Benevento.

Crescut în curtea colosului AC Milan, Piscitelli n-a debutat însă pentru rossoneri.

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin și mijlocașul Alexandru Răuță sunt cele 4 transferuri reușite până în acest moment de cuplul Eugen Neagoe&Florin Prunea. În plus, dinamoviștii sunt aproape să se înțeleagă și cu atacantul sârb Slavko Perovic. 

Vezi și: VIDEO Dinamo în epoca Neagoe » O nouă „cârpeală”: Slavko Perovic, un vârf de 30 de ani, cotat la 75.000 de euro, dar liber de contract

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (23)
lapusneanul
lapusneanul  •  21 Iunie 2019, 17:41
Postat de cpt.ahab pe 21 Iunie 2019, 15:48

Piscitelli, Pigliacelli... poate găsim și un Pirandelli.

da, dar o sa aveti o aparare ricardo la patrat...:)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2019, 17:01
Postat de brancusi pe 21 Iunie 2019, 16:20

Salutare,capitane!La portari poate o fi cum o mai fi,ca au o scoala de mare traditie,in rest m-as feri serios de generalizari.Altminteri se vede treaba ca nu il veti scoate vreodata pe pianist din ale lui,pentru el Dinamo e doar o taraba de talcioc.

Servus! Să nu-l uităm pe Montini. Jucătorii italieni au mai multă stofă decât africanii și maghrebienii ăia atât de dragi lui nea Mircea.

dvd1
dvd1  •  21 Iunie 2019, 16:28

B-ul

Vezi toate comentariile (23)
Comentează