FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo în epoca Neagoe » O nouă „cârpeală”: Slavko Perovic, un vârf de 30 de ani, cotat la 75.000 de euro, dar liber de contract: „A semnat pe doi ani!”

Slavko Perovic, în dreapta
Slavko Perovic, în dreapta

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 16:41

Dinamo se pregătește de plecarea în cantonamentul din Spania și a rezolvat cel de-al cincilea transfer din această vară. „Câinii”l-au înregimentat pe vârful Slavko Perovic (30 de ani). 

Atacantul sârb Slavko Perovic a fost prezent azi la vizita medicală efectuată la INMS, și tot azi a pus la punct ultimele detalii cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Perovic a semnat pe doi ani. L-am urmărit și l-am vrut, nu e ușor să joci în Turcia. Oricum, Liga a doua din Turcia se bate oricând cu prima divizie din România, iar acolo sunt fotbaliști de foarte bună calitate. Este un fotbalist care a jucat constant și nu e puțin lucru să dai 5 goluri într-o ligă puternică. Să sperăm că va face treabă bună la Dinamo”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro”.

14 goluria marcat Perovic în ultimii 4 ani, timp în care a evoluat numai echipe de liga a 2-a din Turcia

În prezent liber de contract după divorțul de Istanbulspor, grupare din a doua ligă turcă unde a reușit 5 goluri în 20 de meciuri în sezonul precedent, Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad.

A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.

Perovic e văzut drept înlocuitorul perfect pentru gregul Athanasios Papazoglou, cel pe care șefii l-au înștiințat că nu va mai continua la Dinamo. 

75.000 €e cota de piață a lui Slavko Perovic 

 

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin și mijlocașul Alexandru Răuță sunt cele 4 transferuri orchestrate până în acest moment de cuplul Eugen Neagoe&Florin Prunea.

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță, noi contre cu Mircea Rednic + Atac devastator la legende: „M-am săturat de milionarii care vor doar invitații la meciuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Iunie 2019, 08:04

de neghiniță ne-am săturat,până peste cap

magic4ever
magic4ever  •  24 Iunie 2019, 11:41
Postat de blahblahblah111 pe 21 Iunie 2019, 18:26

asta e sub subotic. anul asta daca ne salvam de la retogradare e bine. asta se doreste. Out balanescu,prunea,neagoe,negoita.

Subotic si Axente erau slabi rau...sarbul este mult peste ei...este si peste ratangiul de Popa

geo.b.
geo.b.  •  22 Iunie 2019, 20:01

Am deschis acest pseudo-articol,doar sa vad semnatarul:apostol sau vranceanu ? Doar dupa titlu,mi-am dat seama ca trebuie sa fie unul dintre ei.Doar ei ataca asa subit si n-au nici o legatura cu fotbalul sau cu adevarul.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează