FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, noi contre cu Mircea Rednic + Atac devastator la legende: „M-am săturat de milionarii care vor doar invitații la meciuri”

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic au avut în permanență o relație tensionată
Ionuț Negoiță și Mircea Rednic au avut în permanență o relație tensionată

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 09:44

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, a avut o serie de declarații incendiare în această dimineață. Fără menajamente, boss-ul de la RIN l-a distrus pe fostul antrenor Mircea Rednic, după eșuarea negocierilor dintre cei doi privind vânzarea clubului. 

„Am făcut o ofertă scrisă și serioasă, iar dacă ea nu ar fi părut logică și justificată, un alt om serios ar fi făcut o contraofertă. Bâlci? Nu știu cine e personajul căruia îi place bâlciul, altul decât el. Mă refeream la o discuție cu reprezentanții suporterilor, ca să găsim o soluție spre binele clubului.

O discuție concretă. Domnul Rednic n-a fugit niciodată de bâlci, iar eu nu sunt genul, nu-mi place.

Suporterii ar trebui să știe că eu nu spun povești, nu apelez la intoxicări și manipulare, ca alții. Până la urmă, i-am oferit domnului Rednic ceva stabil. Am fost printre puținele cluburi care să fie stabil.

Mi-aș dori sincer să facă cineva ce face Hagi la Viitorul, asta dacă poate. Domnul Hagi a făcut ceva serios, Rednic nu știu dacă poate.

Rednic vine cu vrăjeli, manipulări, intoxicări, doar ca să conducă acest club. Dar el nu-și asumă tot pachetul. Eu sunt deschis în continuare dacă vrea, dar nu pe vrăjeală. E ușor să vorbești, el are mult timp liber.

Este momentul adevărului, domnule Rednic! De ce fugiți de o discuție decentă și cu argumente cu suporterii? Până la urmă, a terminat pe 9, nu a făcut vreo minunăție. A avut pauza de iarnă, buget.

Am văzut că a adus mulți jucători. el le știe pe toate... Bine, eu știam cu cine am de-a face, acum el se «fofilează». De abureli e plină România, sunt oameni care încearcă să facă totul pe șmecherie, pe manipulări, pe vorbe.

Asta e la Rednic, șmecherie și abureală. Important e ce facem, nu ce vorbim, că toți se pricep la minciuni”, a declarat Ionuț Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro.  

3.000.000 €voia Ionuț Negoiță pentru 51% din clubul Dinamo

Mircea Rednic întrerupe negocierile cu Ionuț Negoiță: „M-a luat la mișto! Sper să ajungă precum Copos” + Și-a criticat foștii jucători

 ...despre viitorul apropiat:În condițiile unui buget de locul 4, Dinamo a terminat pe 9, dar «pe noi nu ne interesează rezultatele, ci să rămână Mircea Rednic la club!» Păi, luați-vă clubul! Eu iau deciziile pe care consider că trebuie să le iau ca finanțator pentru că eu conduc. Sunt transparent, iar faptul că vreau să vând nu e deloc o minciună. Eu am 93% din club, nu trebuie să mă ascund. O spun eu: cine vrea acțiunile lui Dinamo, sunt libere de sarcini, putem negocia!”

„Legendele care au făcut milioane și zeci de milioane din fotbal să vină să-și asume fiindcă e momentul adevărului. Să nu se mai plângă, fiindcă fotbalul și Dinamo i-a făcut notorii. M-am săturat de milionarii ăștia care, și atunci când vin la meciuri, vor doar invitații. Dacă vor ca Dinamo să aibă viitor, să se implice, să nu se mai facă că plouă!

Iar chestia cu palmaresul...Sunt dezinformări! Probabil sunt oameni care vor să ia suporterii de aici și să-i ducă în altă parte. N-au decât! Eu nu susțin impostorii!  Sunt sigur că am mulți dușmani, dar vreau să-i văd acum, la momentul adevărului” Ionuț Negoiță, finanțator Dinamo

Vezi și: FOTO + VIDEO Jucătorii lui Dinamo au efectuat azi vizita medicală » Cu cine s-au întâlnit pe holuri + cine a revenit la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
dd.x
dd.x  •  23 Iunie 2019, 21:03

negoita: un personaj infect si de prost gust

ios_ge
ios_ge  •  21 Iunie 2019, 18:07
Postat de lapusneanul pe 21 Iunie 2019, 17:29

bre nene, pe mine ma doare in basca de echipele din bucuresti, dar, daca habar nu aveti de cum se conduce un club...pai voi credeti ca doar la echipa mare e nevoie de bani ?...sunt 14 echipe de copii si juniori, deplasari, cazari, mese zilnice, etc..

Si'n durerea ta, tu crezi ca ***' ala scoate vreun leu din buzunar pt. a finanta oricare din activitatile care le'ai mentionat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Iunie 2019, 17:29
Postat de geo.b. pe 21 Iunie 2019, 15:58

"Eu iau deciziile pe care consider că trebuie să le iau ca finanțator pentru că eu conduc." Haha,tu finanatator ? Ce intelegi tu prin finanatator,unul ca tine,care DOAR IA BANI DIN CLUB DAR NU INVESTESTE NIMIC ? Toata lumea care cunoaste,vorbeste ca investitiile tale sunt ZERO ABSOLUT. Si te autointitulezi "finantator" ? Finantator ca tine pot fi si eu si orsicare,ca numai sa iau,nu si sa dau.

bre nene, pe mine ma doare in basca de echipele din bucuresti, dar, daca habar nu aveti de cum se conduce un club...pai voi credeti ca doar la echipa mare e nevoie de bani ?...sunt 14 echipe de copii si juniori, deplasari, cazari, mese zilnice, etc..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează