FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic întrerupe negocierile cu Ionuț Negoiță: „M-a luat la mișto! Sper să ajungă precum Copos” + Și-a criticat foștii jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 19:47

Mircea Rednic nu vrea să mai audă de preluarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță și spune că se consideră „luat la mișto” de patronul „câinilor”.

„N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului. Tu mă dai afară și după două zile îmi propui să cumpăr 51% sau 67%... N-am luat în serios această ofertă. A făcut-o doar să liniștească suporterii sau să zică fanii «Uite, bă, i-am dat-o lui Rednic și n-a vrut. Tot la mine ați venit».

Oferta a fost făcută de Alexandru David, de aceea nu pot să-o iau în serios. Am ieșit cu el la o braserie și mi-a făcut oferta. Ar trebui să le fie jenă celor de la Dinamo că mi-au făcut această ofertă. Să nu uite că prima dată când am fost la Dinamo echipa a produs: s-au vândut jucători în valoare de 3 milioane de euro!

Eu sunt aproape de suporteri. Pentru moment, afacerea a căzut. Sper ca Negoiță să ajungă precum Copos, să spună că vinde clubul pentru un euro și să nu-l ia nimeni”, a declarat Rednic la TV Digi Sport.

„Azi am înțeles că a fost chemat Papazoglu să i se rezilieze contractul. El a venit în iarnă fără pregătire și a dat mai multe goluri decât Popa, Axente și Subotic la un loc”
Mircea Rednic

„Am împrumutat clubul cu 350.000 de euro, am dat prime de 15.000 de euro. Am vrut să facem o sală de forță, dar domnul Negoiță a spus că nu-l interesează. Mă ocupam eu, costa 10.000 de euro. Nimeni nu va cumpăra Dinamo în condițiile în care dorește el. El n-a investit și nici nu va investi!”
Mircea Rednic

3.000.000 €voia Ionuț Negoiță pentru 51% din clubul Dinamo

mircea rednic despre...

...viitorul său: „Am oferte din Belgia și din Golf. Acum mai stau, că sunt după operația la picior”

...meciul din turul 2 al EL dintre Viitorul și Antwerp: „Nu e o tragere bună pentru Gică, pentru că la Antwerp se investește foarte mult. E o atmosferă agitată și pozitivă din partea suporterilor. Loți e un antrenor bun. Va fi greu pentru Viitorul”

Citește și:

Negoiță vrea să-i dea clubul lui Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
adriann_
adriann_  •  20 Iunie 2019, 12:07
Postat de caminero pe 20 Iunie 2019, 09:12

Dar tu-ți dai seama că pentru asta clubul ar trebui să emită acțiuni și să fie cotat la bursă? că alștfel nimeni nu aruncă 2000 de lei așa, într-un cont oarecare al unui necunoscut.

De unde pana unde cotat la bursa? :))) Ar fi intr-adevar nevoie sa emita actiuni dar ar putea ramane societate inchisa. (necotata)

caminero
caminero  •  20 Iunie 2019, 09:12
Postat de adriann_ pe 20 Iunie 2019, 00:28

Voi va dati seama ca 20.000 de oameni dispusi sa puna cate 2000 de lei pe an pentru abonamente/cotizatie socios/whatever ar asigura un buget de 40.000.000 de lei adica 8.5 milioane de euro??? Plus drepturi TV, plus sponsori ar iesi usor buget de 11 milioane de euro pe an, bani cu care defilezi in Romania si mergi lejer in primavara EL, de unde vin alti bani etc etc. Iar 2000 de lei pe an in Bucuresti nu inseamna mare lucru.

Dar tu-ți dai seama că pentru asta clubul ar trebui să emită acțiuni și să fie cotat la bursă? că alștfel nimeni nu aruncă 2000 de lei așa, într-un cont oarecare al unui necunoscut.

duffyduck
duffyduck  •  20 Iunie 2019, 02:56

ce sărăkie ... unde s-a mai auzit în lumea asta largă, un antrenor să cumpere clubul de la patron. Cum naiba a venit ca antrenor la Dinamo, și nu acționar, dacă e omnipotent?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează