FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste BOMBĂ la Dinamo! Ionuț Negoiță îi dă clubul lui Mircea Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 20:20

NEGOIȚĂ RENUNȚĂ LA DINAMO // Conform surselor GSP, Ionuț Negoiță i-a oferit la începutul săptămânii trecute pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale.

Mai mult decât atât, Negoiță a propus varianta unui pachet de 67% din acțiuni cu un preț de 3,7 milioane de euro. Conform înțelegerii, „Puriul” trebuie să dea un răspuns ferm până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Informația dumneavoastră e adevărată. Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”
Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Conform acelorași surse, în ultimele luni au existat mai multe discuții între cei doi, dar prețul cerut de Negoiță era de 6 milioane de euro. Având în vedere protestele fanilor din ultima perioadă, afaceristul a decis să îi facă o reducere de 50% lui Rednic.

Citește și:

EXCLUSIV Florentin Matei la Dinamo? „Câinii” pun la cale un transfer cu totul surprinzător + Prunea confirmă GSP: „Ne place Mrzljak”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Iunie 2019, 10:49
Postat de bogdany8 pe 13 Iunie 2019, 20:56

Si daca tot vorbeai de judecati, pai hai sa analizam un pic, la transferuri, a schimbat fata totala echipei, a scapat de *** lui bratu care ne-ar fi retrogradat pentru prima oara in istorie, echipa nu mai primea goluri lejer cum primea cu BRATU, chiar radeam si ziceam ca pe cand era Bratu antrenor, Dinamo juca fara linia de fund ( fara aparare), cu Rednic sa schimbat treaba, si rata de victorii a fost mai mare cu Rednic, decat cu orice alt antrenor venit inainte de Rednic. Deci hai sa gandim logic, si sa nu mai fim influentati prost, nu rednic a dus echipa pe 9, echipa era deja in playout, sezonu era ratat demult.

Esti culmea stupizeniei!De unde stii tu ca Dinamo retrograda cu Bratu?Pai Bratu-cu echipa aia de tineri-a castigat play out la 14 puncte diferenta!Si incepuse bine si sezonul asta-3-3 la fcsb,1-0 cu Viitorul-dar i-a bulversat Becali vestiarul ofertandu-l pe Nistor!Apoi "a intrat in scena"Dinu cu intrigile lui!Oricum,Bratu a plecat dupa doar 9 etape si a lasat echipa la 3 puncte de play off-apoi cu Claudiu a cazut la 5 puncte!Iar Rednic a avut la dispozitie 15 etape -plus pauza de iarna-si 40 de jucatori,ca sa termine pe locul 9!

zorrozabal
zorrozabal  •  14 Iunie 2019, 10:42
Postat de bogdany8 pe 13 Iunie 2019, 20:58

Daca ai fi citit interviu lui Rednic ( pe cand era antrenor la noi) ai fi vazut ca a zis ca vine cu niste investitori din strainatate, el nu va putea sustine clubu, dar ma indoiesc ca va vinde *** aia de negoita, la cum il cunosc, va mari din nou pretu initial de vanzare, pana cand afaceristii nu vor mai fii interesanti. In Afaceri, trebuie sa fii punctual, daca nu esti punctual, nu o sa se inconjoare nimeni pe langa tine

Ai citit in dunga!Pentru ca acum- dupa ce a fost demis-a declarat ca... e greu cu "investitorii"!"Macar stadion daca avea"!Adica "investitori"din aia, care vin sa ia,nu sa dea!Merci!

zorrozabal
zorrozabal  •  14 Iunie 2019, 10:31
Postat de mr.ban pe 14 Iunie 2019, 09:56

Ar fi unul din cele mai pozitive lucruri care ar avea loc in campionatul asta al nostru infect. Un patron care chiar se pricepe la fotbal. Ar fi ceva gen Hagi. Va dati seama? Transferuri facute cu cap, strategii demne de un club de fotbal. Plus ca din ce am auzit, Dinamo are unul din cele mai dezvoltate centre de copii si juniori din tara. Ar putea si Rednic sa faca la fel cum se face la Viitorul. Promovarea tinerilor la echipa mare. Vanzarea lor ar aduce profit. Ar creste valoarea financiara a clubului. Asta trebuie sa se faca in Romania. Cluburile sa ajunga sa fie patronate de oameni de fotbal adevarati sau antrenori care au dovedit prin rezultate. Doar asa vom ajunge sa crestem si sa avem iar parte de performante frumoase.

Vise!Are Rednic bani?Fara bani,mirosi a prost!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează