FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Încredere totală în Cosmin Contra! Fostul lider al echipei e sigur: „Nu e genul de om laș, care să fugă atunci când e greu”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 14:03 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 17:21

Sergiu Hanca (28 de ani), în prezent în Polonia, la KS Cracovia, e dezamăgit de parcursul groaznic al lui Dinamo din acest sezon, dar speră că echipa va fi redresată de Cosmin Contra, căruia îi acordă credit nelimitat. 

Cosmin Contra e aspru criticat de suporteri pentru jocul prestat de „câini” în acest start de campionat, însă Hanca îl susține necondiționat pe „Guriță”. Cei doi au avut o colaborare excelentă la Dinamo în sezonul 2016-2017, când mijlocașul a fost liderul echipei care a luptat la titlu până în ultima etapă. 

„Tot anul au fost probleme cu banii la Dinamo. Pare un miracol ca lucrurile să fie pozitive acolo. Din punct de vedere sportiv, după venirea lui Contra și a acestor jucători, mă așteptam să aibă rezultate mai bune. Dacă stai să te uiți, sunt jucători buni, peste media Ligii 1, dar nu e de ajuns, trebuie să arăți asta pe teren, să fii prezent și să dai mai mult la un club precum Dinamo.

Degeaba joacă bine în unele meciuri, dacă nu au rezultate. Nu joacă CV-ul, e posibil ca ei să fi avut altă impresie despre acest campionat. Poate că după aceste înfrângeri, își vor da seama că lucrurile nu stau chiar așa cum au crezut”, a spus Hanca, la GSP Live.

Sergiu Hanca: „Contra nu e genul de om laș, care să fugă atunci când e greu”

Hanca, fost căpitan în „Ștefan cel Mare”, îl susține pe Cosmin Contra, fiind convins că „Guriță” poate redresa echipa: „Eu cred în valoarea lor, cred în capacitatea lui Cosmin Contra de a-i motiva și aștept să văd cum vor începe să urce în clasament. Contra e un tip ambițios, foarte devotat, nu e genul om laș, care să fugă atunci când e greu. Cred că va continua. 

Dacă până acum a fost prietenul jucătorilor, eu cred că se va schimba și va fi altfel pentru a-i face să înțeleagă că sunt la Dinamo. Doar aceasta este calea”, a afirmat mijlocașul Cracoviei. 

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV E vina lui Cosmin Contra?! Un fost jucător de la Dinamo are o teorie nouă: „E nevoie de liniște! El creează tensiune”

O legendă a lui Dinamo trage un semnal de alarmă: „Jucătorii nu sunt omogeni și au probleme de organizare!” » Ce spune de Contra

Marea problemă a lui Dinamo a fost dezvăluită: „Eu am vorbit cu spaniolii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
960022934395636
Florea Stefan  •  27 Octombrie 2020, 08:04

Are dreptate Hanca! Contra nu-i las, este doar un antrenor slab... Atâta poate.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  27 Octombrie 2020, 04:52

Băiatul asta Hanca are mult bun simt in el și nu-i place sa spună lucruri rele despre nimeni. El spunea despre Gol ca e mare jucător, dar probabil nu a spus adevarul fiindu-i rusine de rușinea polonezului.

gago747
gago747  •  26 Octombrie 2020, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează