FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Indezirabil! Motivul pentru care Florin Prunea a devenit neinteresant pentru Negoiță, deși patronul l-a răsfățat la început

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 09:43

DINAMO // Ionuț Negoiță l-a adus pe Prunea la Dinamo pe un salariu lunar de 5.000 de euro sperând că va calma suporterii, dar în momentul în care acesta a fost respins de ultrași, a devenit neinteresant. 

Ionuț Negoiță a gândit numirea lui Florin Prunea în postul de manager general pentru a gestiona mai bine relația cu furioșii ultrași PCH. Considerat glorie dinamovistă, oficialul ar fi trebuit să aducă liniștea la club.

 Pentru acest lucru, Negoiță a acceptat pretențiile lui Florin de a primi un salariu de 5.000 de euro, cea mai mare remunerație încasată de un oficial în epoca Negoiță. 

Odată cu concedierea lui Mircea Rednic, „Puriul” i-a întors pe fani împotriva fostului portar al "câinilor" și astfel rolul acestuia în club a devenit inutil. 

Finanțatorul dinamovist a ajuns la concluzia că îl costă prea mult un oficial care doar ia poziție la televizor atunci când clubul este atacat din exterior. În mod normal, salariile pe care afaceristul de la RIN le oferă managementului dinamovist oscilează între 1.000 și 2.000 de euro. 

GSP.ro a scris zilele trecute despre dorința lui Ionuț Negoiță de a scăpa de Prunea și Dănciulescu, iar oamenii afaceristului caută acum cele mai bune variante astfel încât cei doi să plece de la Dinamo fără scandal și fără pretenții financiare.

187 de meciuriare Prunea pentru Dinamo în Liga 1

11 sezoanea petrecut Prunea la Dinamo

Match Preview Dinamo - Sepsi:

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Florentin Petre îi atrage atenția lui Negoiță: „Prunea și Dănciulescu sunt ultimii vinovați pentru stadiul în care se află echipa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
394966434424757
Mihai Dinu  •  13 Decembrie 2019, 17:10

Articole peste articole si aproape toate 90% (am evaluat ca 9 din 10) sunt negative la adresa echipei Dinamo si dintre acestea marea majoritate sunt fie de can-can fie de supozitii dar care produce certuri, discutii, animozitati cu scopul de a se destabiliza, slabi, clubul de fotbal Dinamo!

ge0x
ge0x  •  12 Decembrie 2019, 14:29
Postat de dansy pe 12 Decembrie 2019, 11:33

Ce tot va framanrati pentru un club de hoti care a bulversat prin metode comuniste fotbalul romanesc din 1948 si pana in prezent.Era bine daca dinamo ramanea exclusa din fotbal in 1990.

Ai dat cu capul de multe ori de pereți!? Sunt curios daca mamele voastre stiu ce re tar dați au nascut.

990833197642458
Constantin Iancu  •  12 Decembrie 2019, 12:19
Postat de Costel Pisleaga pe 12 Decembrie 2019, 10:37

balanescu , prunea , danciulescu si uhrin nu au c cauta la DINAMO !!! DEMISIA !!! vrem un alt antrenor !!! Ivaylo PETEV sau Zlatko KRANJCAR , 1 din 2 !!!

Mare *** esti bai mos pendula. Tot o scalzi cu nu stiu ce antrenori, habar nu ai ce vorbesti!!! Am certitudinea ca esti un *** ce de abia ai iesit din subteran de cand a taiat madam firea incalzirea prin bucuresti!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează