FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cortacero, greu de dovedit! De ce problemă s-a lovit Dinamo

Pablo Cortacero apare, la Tribunal, înscris la masa credală pentru cei 550.000 de euro investiți la Dinamo
Pablo Cortacero apare, la Tribunal, înscris la masa credală pentru cei 550.000 de euro investiți la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 16 august 2021 08:11 / Actualizat luni, 16 august 2021 09:46

La cererea administratorului judiciar, Tribunalul a prelungit cu 40 de zile termenul pentru întocmirea raportului privind cauzele și împrejurările care au condus la intrarea lui Dinamo în insolvență. Planul de reorganizare mai întârzie.

E greu de descifrat haosul din actele lui Dinamo. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a solicitat instanței încă 40 de zile, pe lângă cele 40 prevăzute în lege, pentru întocmirea raportului privind cauzele și împrejurăile care au condus la starea de insolvență a debitoarei SC Dinamo 1948 S.A. Iar Tribunalul București a dispus prelungirea termenului.

Șumudică, OUT de la CFR Cluj? Varga începe să-și piardă răbdarea » Dan Petrescu vrea să revină
CFR CLUJ
Șumudică, OUT de la CFR Cluj? Varga începe să-și piardă răbdarea » Dan Petrescu vrea să revină

Pe înțelesul tuturor, actuala conducere are nevoie de timp suplimentar pentru a descifra mecanismul prin care Pablo Cortacero și oamenii lui au dus clubul din Ștefan cel Mare în pragul falimentului. 

„Judecătorul sindic a stabilit prelungirea termenului, având în vedere volumul mare de informații care trebuie verificate, pentru a avea o imagine completă și corectă referitor la cauzele insolvenței. Termenul a fost scurt raportat la volumul de documente și informații. Familiarizarea ia un timp important", a explicat pentru Gazetă administratorul juridic Răzvan Zăvăleanu. 

Situație complicată la Dinamo: „Vom acționa conform legii"

În raportul întocmit de administratorul judiciar sunt indicate persoanele cărora le-ar fi imputabilă starea de insolvență. Pablo Cortacero se află în fruntea listei.

„Noi nu plecăm de la idei preconcepute. Dacă vom ajunge la concluzia că cineva se face responsabil, potrivit legii, vom acționa. Dar asta doar în baza unei analize serioase, nu visceral", a menționat Zăvăleanu.

Un discurs ceva mai blând, după ce luna trecută acuza dur managementul defectuos al staff-ului condus de Pablo Cortacero: 

„Cohorta spaniolă a crescut incredibil de mult cheltuielile. Nejustificat! Nu doar cu jucătorii, ci și cu persoalul. Salariile au fost stabilite în batjocură. Nu am mai întâlnit nicăieri o asemenea situație. Mi se pare că au fost făcute intenționat, pentru a crea dificultăți". 

Acești oameni ar putea fi judecați în instanță. Mă refer la spanioli și la cine a greșit, cine a terminat clubul ăsta! Firma de insolvență poate deschide o procedură contra lor. Și o va deschide. Iar judecătorii vor hotărî dacă acești oameni au vrut în mod intenționat să distrugă clubul
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, la DigiSport (20 iulie)

VIDEO Veste mare pentru Dinamo: „Există o ofertă de 1,7 milioane de euro pentru Sorescu”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, atacată din toate părțile: „Am o hotărâre în instanță, sunt obligați să-mi dea banii!”

INTERZIS la Dinamo! Decizia lui Bonetti: „Le-am comunicat jucătorilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 August 2021, 19:29
Postat de voinea pe 16 August 2021, 13:19

Omul a spus clar că aduce banii săptămâna viitoare... Dar acționarul minoritar l-a scos cin CA și omul nu a mai avut ce face. El nu poate fi dovedit că a vrut să bage clubul în faliment. Dacă nu oferea salarii că în occident nu veneau jucătorii...

Si ce om a fost Domnul Cortacero. Stii cum e, graba strica treaba, puteau si DDB-istii sa mai astepte macar o saptamana...

ouroboros
ouroboros  •  16 August 2021, 15:08
Postat de tataika pe 16 August 2021, 13:22

De unde vin banii de salarii, timp de 80 de zile, dacă nu exista buget?

Ai si tu ogrija!?...Vom vedea ce se poate plati!...Vezi, ca gigi vinde fc fcsb si va lasa cu limba-n buric!...Sau va duceti toti la Talpan si spuneti ca sunteti csa-isti de mici??

tataika
tataika  •  16 August 2021, 13:22

De unde vin banii de salarii, timp de 80 de zile, dacă nu exista buget?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close