FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO INTERZIS la Dinamo! Decizia lui Bonetti: „Le-am comunicat jucătorilor”

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu CS Mioveni din runda cu numărul 5 (luni, 21:30).
Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu CS Mioveni din runda cu numărul 5 (luni, 21:30).

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 18:14 / Actualizat vineri, 13 august 2021 19:56

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu CS Mioveni din runda cu numărul 5 (luni, 21:30).

„Este normal să apară fluctuaţii de rezultate atunci când joci cu tineri. La orice echipă este nevoie de îmbunătăţiri, de aceea muncim bine, iar jucătorii sunt concentraţi. Puteam să facem mai mult decât cele şase puncte de până acum. Cu puţin mai multă experienţă, cred că am fi putut avea acum minimum şapte sau nouă puncte. 

În ultimul meci nu am jucat aşa cum am vrut, cel puţin în prima repriză. Asta pentru că avem jucători tineri, iar evoluţiile lor fluctuează. Experienţa este cea care îl face pe un jucător să înţeleagă faptul că trebuie să fie competitiv în fiecare moment al meciului. Încercăm să mai acumulăm puncte, aşa că luni ne aşteaptă un meci important cu Mioveniul”, a declarat Bonetti.

Dario Bonetti, antrenor Dinamo: „E interzis să vorbim despre bani!”

Antrenorul „câinilor” a mai spus că elevii săi nu au permisiunea de a discuta despre bani în cantonament. 

„La Săftica noi nu discutăm despre bani, vorbim numai despre meseria noastră şi despre cum să creştem calitatea echipei. E interzis să vorbim despre bani. Jucătorii mei sunt tineri şi motivaţi. Nu poţi juca fotbal fără motivație! 

Ei eu au o şansă bună şi lucrează foarte bine. Presiunea este normală în fotbal, dar lucrul cu adevărat important pentru noi acum este să obţinem un rezultat pozitiv în meciul următor”, a declarat Bonetti.

Dinamo - CS Mioveni. Dario Bonetti, despre...

  • Paul Anton: „Este un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii, ştiu că Anton iubeşte această echipă”
     
  • Deian Sorescu: „Este cel mai important jucător al nostru şi este cu siguranţă pregătit să joace pentru echipa naţională. Are o condiţie fizică foarte bună şi a început foarte bine sezonul”
     
  • Andrei Radu: „Este în continuare accidentat, probabil va sta încă o săptămână. Încercăm să găsim altă soluţii pentru postul lui”

Urmează un meci important pentru noi, mai ales că venim după o înfrângere şi trebuie să luăm cele trei puncte cu Mioveniul. Atmosfera este bună, formăm un grup unit. Suntem mulţi copii şi vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Noi am fost crescuţi în spiritul acesta şi ştim ce înseamnă Dinamo, faţă de jucătorii care vin din străinătate. Noi, copiii, trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo! Ne dorim să creştem de la meci la meci, moralul ni-l luăm din victorii. Chiar dacă a venit din Liga a doua, Mioveniul este o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Dar noi suntem Dinamo şi vrem să luăm toate cele trei puncte. Chiar dacă lumea nu ne dă şanse, noi luptăm de fiecare dată pentru a câştiga
Robert Moldoveanu, atacant Dinamo

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - CS Mioveni

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, atacată din toate părțile: „Am o hotărâre în instanță, sunt obligați să-mi dea banii!”

Iuliu Mureșan nu-l menajează pe Anton: „De ce să fie frustrat? Nu doar clubul are obligații”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
gopo1.
gopo1.  •  14 August 2021, 07:10

Normal, revenim la sclavagism, *** asta de echipa ar trebi desfiintata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  14 August 2021, 01:21
Postat de Comm Everywhere pe 14 August 2021, 00:37

De abia instilling 2 fraze. Macar nu mai dsi bani pe bautura, esti ametit natural

învață, bă, să scrii românește

tinn
tinn  •  14 August 2021, 01:19

nu mai cereți bani, ați venit în sclavie

Vezi toate comentariile (63)
Comentează