FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Iuliu Mureșan nu-l menajează pe Anton: „De ce să fie frustrat? Nu doar clubul are obligații”

Paul Anton e captiv la Dinamo / foto: GSP
Paul Anton e captiv la Dinamo / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 10:00 / Actualizat vineri, 13 august 2021 13:40

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a discutat astăzi, în direct la GSP Live, pe marginea situației lui Paul Anton, fotbalistul care încearcă în zadar să devină jucător liber de contract. 

  • CONTEXT: Anton este obligat să rămână la Dinamo, după ce Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF i-a respins cererea de a deveni liber.
  • Paul Anton este decis însă să facă recurs. „La Comisia de Recurs a FRF sigur va fi schimbată soluția. Nu cred că FRF își va permite să plătească în solidar cu Dinamo daunele pe care le vom cere la TAS. Paul Anton va câștiga cu ochii închiși la TAS", a declarat avocatul fotbalistului

„Din punctul meu de vedere, situația cu Anton e clară. Încă e un proces în desfășurare. Acea decizie favorabilă clubului e atacabilă, e clar că va mai dura. 

În același timp, Paul e jucătorul lui Dinamo. A participat la antrenamente, dar se antrenează separat, fiind accidentat. Ceilalți jucători au foarte mare încredere în el. Toate pasele merg la el. E jucătorul nostru și sper să se însănătoșească. Dacă procesul va decide că trebuie să fie liber de contract, nu avem ce să facem”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP Live. 

Iuliu Mureșan: „De ce să fie Anton frustrat?”

„De ce să fie frustrat? Și clubul e frustrat. Eu, în primul rând, trebuie să păzesc interesul clubului. Declarația avocatului său nu e dură, poate să declare orice. Avocatul are un alt interes, noi avem alt interes. Nu e nicio problemă. E normal să avem opinii care nu sunt convergente. 

Dacă jucătorul merge la TAS, nu va fi o lovitură pentru Dinamo. Am pierde un jucător valoros, dar n-ar fi nicio lovitură. Nu vrem să-l pierdem. Nu doar clubul are obligații, ci și jucătorul are obligații prin contract. De când am venit eu, jucătorul nu a fost plătit. Anton s-a înscris la masa credală. Când planul de organizare va fi aprobat, el va începe să-și primească banii”, a mai spus „Muri”. 

Paul Anton, prizonier la Dinamo 

Paul Anton este obligat să rămână la Dinamo, după ce Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF i-a respins cererea de a deveni liber. Lucian Marinescu, impresarul jucătorului, critică dur nu doar conducerea „câinilor”, ci și administrația Federației.

Iuliu Mureșan nu-l menajează pe Anton: „De ce să fie frustrat? Nu doar clubul are obligații”
Paul Anton e prizonier la Dinamo

Trei membri ai CNSL au respins memoriul lui Anton, iar doi au considerat că jucătorul trebuie declarat liber de contract. Mijlocașul are de încasat patru salarii restante și nici nu acceptă să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro.

Conducerea lui Dinamo nu intenționează să-i denunțe contractul lui Paul Anton, în speranța că îl va vinde, iar în conturile clubului aflat în insolvența va intra o sumă importantă.

Citește și alte știri despre Dinamo:

„E incredibil ce face administrația Burleanu!” » Agentul jucătorului ținut cu forța la Dinamo: „E tratat cu dispreț”

Vești bune pentru Dinamo » Încă un jucător și-a retras memoriul și este gata să continue în „Ștefan cel Mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 August 2021, 19:55

Domnul Muresan munceste fara bani?

je__
je__  •  13 August 2021, 18:12
Postat de valyomanyd pe 13 August 2021, 15:42

Intrebare..De ce e preocupat un gigist de clubul Dinamo ?

Pai despre *** lui de club nou infiintat, ce sa spuna?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thereem
thereem  •  13 August 2021, 16:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează