FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Uhrin a făcut anunțul legat de viitorul lui Dinamo: „90% asta se va întâmpla! Am vorbit cu fanii”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:35 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 14:39

Jucătorii lui Dinamo pleacă să se antreneze în Turcia, acolo unde vor sta 7 zile în cantonament.

La plecare, antrenorul Dusan Uhrin a vorbit despre viitorul lui Dinamo, anunțând, așa cum GSP.ro a dezvăluit, ca echipa va intra în insolvență din cauza datoriilor.

„Mergem în Turcia, vom juca două amicale, unul cu Galatasaray, acolo voi vedea jucătorii.

Intrăm în insolvenţă, e 90! E sigur că intrăm în insolvenţă. Am avut o întâlnire cu fanii. Va fi insolvenţă, vom vedea apoi ce se va întâmpla. E un proces și trebuie să aşteptăm să se încheie. Nu e problema mea.

Dar este mai bine pentru Dinamo. Aşa putem transfera jucători. Voi aștepta să văd ce se întâmplă. Cred că e cea mai bună opţiune pentru Dinamo”, a spus Uhrin, potrivit TV Telekom Sport, la plecarea spre Turcia.

Dinamo, din nou în insolvență

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021, tocmai de aceea a fost antamat și un administrator judiciar, în persoana lui Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării.

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment", au spus apropiații grupării.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro, conform declarațiilor lui Ioan Andone

Jucătorii lui Dinamo care au plecat în cantonamentul din Turcia

  • Portari: Mihai Eșanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundași: Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Ricardo Grigore, Steliano Filip, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer, Costin Amzar
  • Mijlocași: Deian Sorescu, Paul Anton, Alexandru Răuță, Vlad Achim, Diego Fabbrini, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu
  • Atacanți: Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Cătălin Măgureanu.

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Probleme tot mai mari la Dinamo: cantonament, apoi finalul! Steliano Filip, declarații alarmante

U Cluj, transfer pentru promovarea în Liga 1! Fostul jucător al lui Dinamo a semnat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  21 Iunie 2021, 19:21
Postat de silvio_roja_luciann_is_randoom pe 21 Iunie 2021, 15:41

Dinamo in insolventa a 2 a oara ???? Oare cine este de vina ? Negoita si Badea si-au batut joc de o echipa de traditie ..iar hotii de la ddb cer bani de la fraieri ....am curaj sa pun pariu ca anul acesta nu mai scapam !! Liga a 2 a in cel mai fericit caz ...daca nu faliment

Boală lungă moarte sigură!

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Iunie 2021, 18:23
Postat de tororosso pe 21 Iunie 2021, 17:01

Grupările aflate în insolvență vor avea viață grea în Liga I. Fără fonduri și un acționar potent financiar , fără stadion , fără dreptul la achiziții de jucători , cu datorii mari către jucători , fără bază de pregătire și refacere , fără medic , Dinamo poate fi depunctată în viitorul campionat . La toate acestea le mai pleacă și mulți jucători de bază . Din păcate se numește comă indusă sau faliment .

Alt prostovan care vrea sa dea impresia ca le stie pe toate...Ca fapt divers, Dinamo are incepand de ieri medic !

tororosso
tororosso  •  21 Iunie 2021, 17:01

Grupările aflate în insolvență vor avea viață grea în Liga I. Fără fonduri și un acționar potent financiar , fără stadion , fără dreptul la achiziții de jucători , cu datorii mari către jucători , fără bază de pregătire și refacere , fără medic , Dinamo poate fi depunctată în viitorul campionat . La toate acestea le mai pleacă și mulți jucători de bază . Din păcate se numește comă indusă sau faliment .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează