FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

Viitorul - Dinamo în prima etapă a Ligii 1 » Gică Hagi și Eugen Neagoe sunt perfect egali!

Gheorghe Hagi vs Eugen Neagoe
Gheorghe Hagi vs Eugen Neagoe

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 20:53

Gică Hagi (54 de ani) și Eugen Neagoe (51 de ani) s-au întâlnit de patru ori ca antrenori. Fiecare are câte un succes, alte două jocuri s-au terminat nedecis.

Eugen Neagoe are un debut de foc pe banca tehnică al lui Dinamo. Antrenorul de 51 de ani întâlnește în primele trei etape ale Ligii 1 pe Viitorul, CSU Craiova și CFR.

În prima rundă, „câinii roșii” se deplasează la Ovidiu, pe terenul Viitorului antrenat de Gică Hagi. Proaspăt câștigători ai Supercupei României, elevii „Regelui” au de partea lor moralul, spre deosebire de Dinamo, care vine după două sezoane în care a ratat play-off-ul.

Un alt duel interesant este cel al antrenorilor celor două combatante. Lupta dintre Neagoe și Hagi fiind foarte echilibrată. Cei doi tehnicieni s-au întâlnit în carieră de patru ori. Fiecare a câștigat o dată, iar două meciuri s-au terminat egal, 0-0.

Duelul programat pe 15 iulie, de la ora 21:00, ar putea stabili cine este antrenorul mai bun în întâlnirile directe. Un mic avantaj l-ar putea avea Eugen Neagoe prin prisma faptului că atunci când l-a învins pe „Rege” a făcut-o acasă la Hagi, în Viitorul - Sepsi, 2-3.

10 jucători a adus Neagoe la Dinamo în această vară

Neagoe versus Hagi

Dată Meci
01.04.2019 Sepsi - Viitorul 0-0
22.02.2019 Sepsi - Viitorul 0-0
20.10.2018 Viitorul - Sepsi 2-3
29.11.2016 Viitorul - Poli Iași 1-0

„Lăsați-mă cu mine și Gică! Obiectivul e să luăm trei puncte!”

Eugen Neagoe spune că duelul direct cu „Regele” nu contează și că pentru „câini” importantă este victoria.

- Domnule Neagoe, egalitate între dumneavoastră și Hagi la duelurile directe. Cu o victorie puteți trece în avantaj...
- Lăsați-mă cu mine și cu Gică! (râde) Obiectivul este altul, acela de a câștiga trei puncte. Asta e cel mai important, să începem campionatul cu dreptul.

- Când erați la Sepsi, ați câștigat 3-2 pe terenul Viitorului. Acum, jucați tot în deplasare, e un avantaj?
- Nu este. Cu Poli Iași, tot în deplasare, am pierdut 0-1, dacă îmi aduc bine aminte. Dar, repet, nu e o luptă între mine și Gică. Se luptă Dinamo cu Viitorul. Bineînțeles că noi doi avem roluri importante, dar această luptă e secundară.

„Trebuie să fim atenți!”

- Ce avantaje are Viitorul?
- Cred că are un moral bun pentru că tocmai a câștigat Supercupa. A început bine acest an, dar vom vedea. Vreau să cred că și noi stăm bine din toate punctele de vedere, inclusiv moral. Vreau să abordăm acest meci cu mare responsabilitate și cu încredere. E foarte important pentru Dinamo să începem cu dreptul campionatul.

- V-ar mulțumi și un egal?
- Nu pot spune acum asta. Depinde de cursul jocului. Eu vreau trei puncte. Putem juca bine și atunci să mă deranjeze o remiză sau putem să avem probleme și atunci mă declar mulțumit cu egalul. Ideea este că întâlnim niște adversari puternici, care te pot face să nu poți să-ți etalezi jocul. Trebuie să fim atenți.

„Ok, cei de la Viitorul au câștigat Supercupa în fața CFR-ului, dar nu și-au creat foarte multe ocazii de a marca. Rămâne de văzut ce jucători vor băga împotriva noastră”

„Echipa lui Hagi, așa cum știm cu toții, are un joc elaborat, bazat pe posesie. Același lucru îmi doresc și eu de la jucătorii mei, să avem întotdeauna jocul sub control”

Eugen Neagoe

VEZI ȘI:

Bărboianu n-a trecut peste conflictul cu Ionuț Negoiță: „Încă n-am închis speța, urmează decizia finală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1113246215409661
Catalin Danger  •  10 Iulie 2019, 02:26

@magic4ever este si normal daca fotbalul romanesc este condus de clona Stelei i nu inteleg de ce te mai miri ...

magic4ever
magic4ever  •  10 Iulie 2019, 01:04

Ce hal de programari a facut LPF si televiziunile...derby-ul etapei dintre Viitorul si Dinamo este luni seara in loc sa fie duminica seara...au programat duminica seara marele meci dintre clona FCSB si Hermannstadt...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close