FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ștefan Bărboianu n-a trecut peste conflictul cu Ionuț Negoiță: „Încă n-am închis speța, urmează decizia finală”

Faza în care Bărboianu a comis un penalty în derby-ul cu FCSB // Sursă foto: sportpictures.eu
Faza în care Bărboianu a comis un penalty în derby-ul cu FCSB // Sursă foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 15:04

DINAMO // Ștefan Bărboianu, 31 de ani, a jucat 56 de meciuri în tricoul roș-albilor și-a marcat de două ori. În urmă cu 4 ani s-a despărțit de Dinamo, iar patronul Ionuț Negoiță a făcut niște declarații prin care sugera că fotbalistul ar fi greșit intenționat să favorizeze FCSB.

„Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba!”, spunea Negoiță după un derby cu FCSB din 3 mai 2015, pierdut cu 1-2.

S-a ajuns la procese, care încă nu s-au închis. „Sunt mulți ani de când am plecat de la Dinamo, nu mă interesează ce mai este acolo și nici nu e treaba mea. Nu știu ce calcule își fac cei de acolo, nu știu nici sosirile și plecările de la echipă. Eu sunt concentrat pe treaba mea.

Nu mă uit în urmă cu mânie, la ceea ce s-a întâmplat cu patronul clubului. Timpul le vindecă pe toate. De uitat nu se uită, dar am trecut peste moment, nu mă mai gândesc ca să nu-mi fac rău singur. Încă n-am închis acea speță, urmează decizia finală”, a reacționat Bărboianu pentru GSP.ro.

4 echipea strâns Bărboianu în CV, toate în prima ligă, până acum: U Craiova, Dinamo, Astra, Concordia

Vezi și:

Ce-a ratat Negoiță! Hatem Elhamed, unul dintre preferații fanilor, s-ar putea transfera la Celtic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  09 Iulie 2019, 20:31

Negoita, nu are dovezi ,dar după ce ob servi la tv ,cum Barnoianul, împinge fără jena 2 jucători, ca la primul nu a dat penalty și ce a zis mai împing încă unul și dacă nu da ,încă unul pana da Penalty. *** *** ***, s-a observat de pe luna cum voia sa facă penalty -ul intenționat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  09 Iulie 2019, 17:55

du-te ba de aici penibilule. in viata mea nu am vazut fotbalist sa blatuiasca un meci in halul asta. sa impingi la 0-0 2 oameni la rand fara nicio jena in coltul careului. Nu ai reusit cu primul te-ai dus la urmatorul cu ambele maini. *** oaie blatista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close