FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Întâlnirea dintre Pablo Cortacero și fanii-acționari din DDB a fost amânată. Care e motivul

Astăzi, la ora 15:30, Pablo Cortacero avea programată prima întâlnire oficială cu fanii din programul DDB. Ședința a fost amânată.
Astăzi, la ora 15:30, Pablo Cortacero avea programată prima întâlnire oficială cu fanii din programul DDB. Ședința a fost amânată.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 16:45 / Actualizat duminica, 30 august 2020 17:48

Astăzi, la ora 15:30, Pablo Cortacero avea programată prima întâlnire oficială cu fanii din programul DDB. Ședința a fost amânată. 

Pablo Cortacero, omul care a preluat clubul de la Ionuț Negoiță, a venit în România și vrea să pună la punct toate detaliile. Pe lista spaniolului se numără și o întâlnire cu fanii din DDB, cei care au acuzat lipsa lui de transparență. Evenimentul a fost amânat pentru săptămâna viitoare, din cauza programului încărcat al membrilor din conducere.

Comunicatul emis de DDB

„Anunțul apărut ieri seară pe pagina FC Dinamo București ne-a surprins plăcut, mai ales că o întâlnire cu acționarul majoritar al clubului a fost dorința noastră de la bun început. Imediat după anunțul public, am transmis conducerii clubului faptul că mulți dintre membrii boardului sunt în imposibilitatea de de a fi prezenți la București, într-un timp atât de scurt. 

Cristi Hîldan, de exemplu, are un meci de rugby la Brașov, contra Universității Cluj, chiar astăzi de la ora 15:30. De comun acord cu conducerea clubului, am stabilit ca această întâlnire, între reprezentanții suporterilor și acționarul majoritar, să aibă loc într-una din zilele următoare. 

Ambele părți își doresc o întâlnire fără presiunea timpului, în care să putem pune bazele unui proiect solid, care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul. Îl asigurăm pe acționarul majoritar că va găsi întotdeauna în noi un partener de dialog. 

Salutăm cu încredere instalarea lui Cosmin Contra ca antrenor și transferurile din ultimele zile. Suntem convinși că Dinamo a început să se ridice, se arată în comunicatul fanilor dinamoviști. 

VIDEO. Pablo Cortacero a ajuns în România

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV VIDEO Pablo Cortacero a ajuns în România! Primele cuvinte ale acționarului majoritar de la Dinamo

VIDEO Ce a spus Cristi Borcea despre implicarea fiului său la Dinamo: „Vorbeşte toată ziua despre asta! Eu îl ajut cu experienţa pe care am acumulat-o” + "În trei ani luăm campionatul!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iung811
iung811  •  30 August 2020, 23:39

A venit circul in oras. Ce-o sa ne mai distram!!! Cu Gurita pe post de maimutoi, ca-l ajuta si fata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează