FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO

Ironizați de olteni, dinamoviștii amenință că invadează Craiova: „Pregătim o deplasare istorică!”

PCH promite o deplasare istorică în Bănie. FOTO: Cristi Preda
PCH promite o deplasare istorică în Bănie. FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 08:18 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 08:31

Suporterii lui Dinamo au fost ironizați de ultrașii Craiovei, dar promit o deplasare fără precedent pentru meciul de luni. Peste 800 de „câini” sunt așteptați în Bănie.

  • FCU Craiova - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

„10 autocare cu 55 de ultrași fiecare, vor pleca luni după băieți din București. Alți suporteri vor veni cu mașinile personale din capitală și din țară. Aceștia vor face joncțiunea cu câinii din Oltenia, la stadion. E mobilizare generală. 

Peste 800 de câini vor fi prezenti la Craiova! În urma numarului foarte mare de cereri, tocmai am suplimentat numarul de autocare. Acum, 10 autocare de peste 55 de locuri fiecare ne stau la dispozitie

pregătim o deplasare istorică, la care vor veni suporteri din toate zonele țării, pe lângă un convoi de autocare de la București. Asta înseamnă bani de bilete, bani de drum și două zile de muncă sacrificate”, au scris ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. 

Peluza Sud, mesaj războinic înainte de FCU - Dinamo

Peluza Sud 1997, principala facțiune a ultrașilor lui FCU Craiova, sună adunarea înaintea derby-ului cu Dinamo de luni seara. Oltenii promit o atmosferă de poveste.

Pătimașii fani ai Craiovei promit o atmosferă incendiară la partida cu Dinamo, una dintre rivalele tradiționale ale oltenilor. Alb-albaștrii speră că vor strânge 15.000 de suporteri în tribune la duelul de pe „Ion Oblemenco”.

CRAIOVA BATE Dinamo! A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central. Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva câinilor, fapt ce impune o atmosferă de poveste, pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova! 

Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00. în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului! Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative. 

Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr.3, prețul unui test fiind de 25 lei. E momentul nostru! Înainte Sud! - Comunicat Peluza Sud 1997

FCU Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul de foc cu Dinamo 

FCU Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo de luna viitoare. Va fi primul meci al oltenilor pe teren propriu de la revenirea în Liga 1. Biletele pentru duelul de luni au fost deja puse în vânzare.

Cele mai ieftine sunt 10 lei, la Peluza Sud, în timp ce un tichet în zona VIP costă 80 de lei. La tribune, prețurile variază între 20 și 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro.

VIDEO Răzvan Burleanu, despre situația de la Dinamo: „Va fi o insolvență mai grea ca precedenta”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Peluza Sud, mesaj războinic înainte de FCU - Dinamo: „Să le reamintim patrupedelor cum e să joci cu Universitatea Craiova”

Așteaptă rezolvarea memoriului și vrea să plece de la Dinamo! Cu ce probleme se confruntă Bonetti

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
jony_10
jony_10  •  26 Iulie 2021, 13:30

Bateți mititeii clonati!

harlots
harlots  •  25 Iulie 2021, 15:58
Postat de terente1 pe 24 Iulie 2021, 17:42

totul e ca Dinamo sa nu se desfiinteze pana luni, sa se joace meciul. Mai sunt 2 zile, mai pleaca 5 titulari de la sovietici.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

212615283607296
Ioan Rata  •  25 Iulie 2021, 11:13
Postat de terente1 pe 24 Iulie 2021, 16:54

Castiga Mititica, Dinamo se desfiiinteaza oricum. Meciul de la Craiova e unul din ultimele sanse ale suporterilor dinamovisti de a-si vedea echipa.

Ai pantaloni ,largi!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează