FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Așteaptă rezolvarea memoriului și vrea să plece de la Dinamo! Cu ce probleme se confruntă Bonetti

Dario Bonetti trebuie să rezolve problemele din zona defensivă. FOTO: GSP +49   FOTO
Dario Bonetti trebuie să rezolve problemele din zona defensivă. FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2021 07:42 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 07:57

Marco Ehamnn, stoperul de 20 de ani al lui Dinamo, se confruntă în continuare cu probleme medicale, nu vrea să riște o agravare a situației, mai ales că nu e decis să continue în alb-roșu. 

Dinamo romena a lui Dario Bonetti a învins în etapa inaugurală, 3-2 cu FC Voluntari, și pregătește deplasarea din Bănie, pentru meciul cu FCU Craiova, de luni seară, un duel aprig având în vedere rivalitatea dintre "câinii roșii" și juveți. 

Antrenorul italian și dinamoviștii se confruntă cu interdicția la transferuri din partea FIFA, ce va mai dura câteva săptămâni, iar acest lucru dă mari bătăi de cap echipei. Una dintre problemele uriașe ale bucureștenilor este lipsa fundașilor centrali.

Așteaptă rezolvarea memoriului și vrea să plece de la Dinamo! Cu ce probleme se confruntă Bonetti
Marco Ehamnn se gândește să plece de la Dinamo

Marco Ehamnn are gânduri de plecare

Marco Ehmann, 20 de ani, a absentat din lotul pentru etapa cu Voluntari și nu este luat în calcul nici pentru Bănie, singurele soluții pentru centrul defensivei rămânând Alin Dudea, 24 de ani, și Deniz Giafer, 20 de ani, ultimul debutant la seniori și în Liga 1 în etapa inaugurală. 

Dudea încă trebuie să se pună la punct cu pregătirea și cu condiția fizică. Ehmann are în continuare probleme medicale, după o microleziune fibrilară, și nu vrea să riște o accidentare. În condițiile în care vrea să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare, așteptând rezolvarea memoriului depus.

250.000 de euroeste cota stoperului pe transfermarkt

20 de meciuria adunat Ehmann în tricoul "câinilor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Promisiunea „câinilor” pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu (23 de ani) a fost convins să nu depună memoriu, iar oficialii lui Dinamo și Bonetti l-au asigurat că prestațiile bune îl pot ridica în ochii unor cluburi din Italia, mai ales având în vedere relațiile pe care Dario le are în Serie A.

Deian Sorescu a fost vedeta primului meci din acest sezon al „câinilor", dar și a primei etape, reușind un hattrick spectaculos, care a adus victoria roș-albilor cu FC Voluntari (3-2). Fotbalistul care va împlini 24 de ani la finele lunii august este cel mai important produs pentru mercato din tabăra roș-albilor, care i-au fixat de mai multă vreme clauză de 1 milion de euro.

Conducerea clubului l-a convins pe Deian să nu-și depună memoriu, iar Dario Bonetti l-a asigurat că, dacă va continua să fie concentrat la antrenamente și la meciuri, are posibilitatea de a-i face lobby spre a ajunge în Il Calcio.

VIDEO Nu toată lumea crede în Deian Sorescu » Dezvăluirile agentului Florin Manea: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Peluza Sud, mesaj războinic înainte de FCU - Dinamo: „Să le reamintim patrupedelor cum e să joci cu Universitatea Craiova”

Omul din spatele victoriei cu FC Voluntari » Dinamovistul exultă: „Partidă de neuitat!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
valyomanyd
valyomanyd  •  23 Iulie 2021, 17:55
Postat de reddogsv. pe 23 Iulie 2021, 15:25

dudea ala e paralel, mai e si un burtos prost, chiar nu gasim alt fundas la academie ?? dAACA tot nu putem face transferuri liber de contract

Nu am inteles de ce Dinamo l-a lasat pe R.Grigore la J.O cand se stia ca Bejan si Puljic pleaca ..Probabil s-au gandit ca-i creste cota, numai ca e eterna rezerva, si, daca nu ma insel, cu Honduras ( a intrat pe final) nu cred ca a atins mingea de doua ori..

reddogsv.
reddogsv.  •  23 Iulie 2021, 15:25

dudea ala e paralel, mai e si un burtos prost, chiar nu gasim alt fundas la academie ?? dAACA tot nu putem face transferuri liber de contract

albub
albub  •  23 Iulie 2021, 14:12

Gsp ziar mincinos,atat impresarul lui,cat si cei care au vorbit personal cu el(RD 1948),au declarat ca jucatorul ramane la Dinamo. Si altii au avut memorii depuse si au ramas,una cu alta nu se exclud

Vezi toate comentariile (11)
Comentează