Comentarii (46)
sandu_red_dog
sandu_red_dog  •  14 Octombrie 2020, 23:15

Țin să cred că presa , arbitri , FRF când li se cășună pe ceva trebuie distrus ! La noi în România dacă nu dai șpagă ,nu pupi in dos și nu ai prestanță de clovn nu poți nu poți răzbate !!! Și asta nu e numai in fotbal este și in câmpul muncii oriunde sunt de-ai noștri și in viața de cartier oriunde !!! Mă căiesc amarnic ca la 20-30 de ani mă consideram patriot și nu am rămas definitiv afara acum la peste 45 e tardiv in țara asta sunt prea mulți așa zis șmecheri și prea mulți ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100550221766435
Titi Suru  •  14 Octombrie 2020, 19:13
Postat de pendulu pe 14 Octombrie 2020, 13:30

e rsspunsul in comentul meu cel la care ai raspuns ..suneti o echipa care a furat locul alteia si trebuia s afiti faliment din 2003 14 milioane de doalri stersi de psd . LOC IN LIGA 1 SI PARTICIPA ILEGAL IN ACEASTA COMPETITIE DIN 2003 -2004 -echipa ajutata de comisiile federatiei ca sa poata juca finala ciupei Romaniei castigand semifinala prin ilegalitae ,echipa ajuatat de arbitrii sa castige ex meciul cu Dinamo mo cand petrescu a fost in echipamentul echipei tinute ILEGAL in liga 1 pt ca nu a trecut cum e normal prin toate fazele de promovare si a promovat direct liga 1 cu ajutorul lui mitica dragomir (chiar elk declarand asta)aceasta echipa in 2003-4 trebuia sa fie declarata in Falimenyt pt ca datoriile clubului se ridica undeva la 14milioane dolari la stat ..psd a taiat datoria ..asa ca Dinamo e singurac echipacdare E DEFAVORIZATA DE FRFB LIGA CCA ..tinem minte criteriile care au fost votate pt incheierea campionatului trecut ..insasi cfr din cauza ca ura nu faca casa cu lucuiditatea era sa piarda campionatul in detrimentul craiovei pt votul dat numai ca Dinamo sa retrogradeze ..cum sa ai un criteriu de departajare sa se adube punctele jucate si impartite la nr de jocyuri cand o echipa avea cateva meciuri jucate iar celelalte toate ?????

da pisoi ... dupa mintea ta ...afc -ul jeneralilor si a lui paunescu datora ''ilegal'' lui jiji in 2003 6.4 meleoane ... afc-ul datorand in perioada respectiva aproximativ 20 de meleoane !! ca sa mai *** alti bani si ca sa scape de falimentul cerut de stat.. .. afc -ul infiinteaza sc fotbal club steaua bucuresti sa , cedand societatii noi infiintate dreptul de participare in divizia a , drepturile de televiziune si drepturile federative asupra jucatorilor ....si avand ca actionari pe jiji cu 51% , afc-ul cu 35% .. si alte persoane cumuland 14%!! absolut ilegal , afc-ul si ceilalti actionari SI-AU VANDUT actiunile lui jiji ( celebru fiind cazul lui piti care a vandut 4%cu 500.000).. si uite asa a ajuns jiji propietar .. cu drept de a juca in fosta divizia a , actualal liga 1...CURAT ILEGAL !!... cat priveste restul plangerilor si elucubratiilor , daca voi nu puteti recunoaste o bataie buna, pe care v-am dat-o cu juniorii ... cum sa recunoasteti faultul lui lopez.. vizibil din avion???!!!(https://imgur.com/YZ5lsyl ).. si uite asa .. cu toate ca nu-mi place sa jignesc trebuie sa conchid , dupa comentariile de mai jos ca HATEREALA MERGE MANA IN MANA CU PROSTIA .. pentru unii dintre voi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

who.you.are
who.you.are  •  14 Octombrie 2020, 19:10

e clar ! GSP.ro ii vrea plecati pe spanioli.

cris4co
cris4co  •  14 Octombrie 2020, 18:03

”lipsa cunoștințelor tactice de bază e marea lor problemă”...AOLOOOO...doar a venit si a citat din MINE!!! Da asta e chiar CLASICA! Am spus-o de ani de zile...De curand am spus ca a-lor nostrii le e frica de FAULT!!! Peste ani si ani sa va aduceti AMIN-teeeeee....

alecsone
alecsone  •  14 Octombrie 2020, 16:16
Postat de alecsone pe 14 Octombrie 2020, 15:58

În presa din Spania, autorii acestui ”articol de presă” au dezvăluit că titlul le-a fos***, ***. Din aceleași surse aflăm că preadestrăbălata doamnă de pe *** fotbalului românesc nu se mai ocupă de dragostea rurală la ProTV și are mai mult timp pentru ***. Vai nouă!

De ce mi-ați bruiat comentariul nepregătiților?! Nu am folosit niciun cuvânt trivial, n-am înjurat pe nimeni!!! Nu vă convin adevărurile spuse ironic de mine, mă ....!?!

alecsone
alecsone  •  14 Octombrie 2020, 15:58

În presa din Spania, autorii acestui ”articol de presă” au dezvăluit că titlul le-a fos***, ***. Din aceleași surse aflăm că preadestrăbălata doamnă de pe *** fotbalului românesc nu se mai ocupă de dragostea rurală la ProTV și are mai mult timp pentru ***. Vai nouă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

698280624263031
Doru Vlad  •  14 Octombrie 2020, 15:49

Pai nu mai e "BOMBA" ..atzi schimbat? Mai de dimineata era chiar bomba...penibili...n-am cuvinte...nea ovidiu chiar e stana fara caini acolo? gazeta sporturilor a ajuns sa scrie numai pentru satisfactia unor anumiti suporteri?

endeavour
endeavour  •  14 Octombrie 2020, 15:29
Postat de reddogs pe 14 Octombrie 2020, 14:41

Mai detractorilor, nu va este rusine cu asa titlu, IN CONTRADICTIE cu articolul propriu-zis? Si, ca de obicei cand publicati ceva DEFAIMATOR, de ce nu avem si AUTORUL acestui articol? Va este frica sa nu fiti luati la rost? PS: sper ca noua conducere a lui Dinamo sa sanctioneze DRASTIC aceste nenumarate derapaje "jurnalistice" si, odata cu noua mentalitate adusa la club, sa incepem sa schimbam si peisajul jurnalist autohton - altfel, ne vom delecta cu hartia de impachetat peste prin tribunale.....

Plang gigistii de la gsp.ro, plang...

montgomerry
montgomerry  •  14 Octombrie 2020, 15:27

Sa inteleg ca toata redactia a contribuit la acest senzational ...fas? Ca nu exista o semnatura. Nu ma mira. Cand sunt astfel de ,,bombe''ele nu pot fi decat pe surse,deci anonime. Ma abtin de la alte comentarii.

sandu_red_dog
sandu_red_dog  •  14 Octombrie 2020, 14:54

Și apropo voi presa pana una alta ar trebui sa ajutați un grup la început de drum ultimele articole despre Dinamo ca nu plătesc jucătorii ca trage țeapă etc și ei abia au 50 de zile de când s-au apucat de treabă . Nu am văzut nici un articol cu Astra care nu au plătit salarii de 6 luni sau alte echipe !!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5
Comentează