FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. „Bombă” aruncată subtil în presa din Spania! Investitorii de la Dinamo se gândesc la plecare: „E încă în mintea noastră” + ce cred despre fotbaliștii români: „Acolo stau foarte rău”

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că investitorii spanioli nu au renunțat la planul de a prelua un club din țara natală.
Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că investitorii spanioli nu au renunțat la planul de a prelua un club din țara natală.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 11:16 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 12:14

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că investitorii spanioli nu au renunțat la planul de a prelua un club din țara natală. 

Pablo Cortacero și Rufo Collado sunt colaboratori vechi, atât în fotbal, cât și în afara lui. În anul 2018, cei doi au fost aproape să preia clubul spaniol Almeria. Afacerea a căzut în momentul stabilirii ultimelor detalii. Între timp, s-au orientat către România, dar gândul le-a rămas acasă.

„Întoarcerea în Spania, într-un fel sau altul, este încă în mintea noastră. Ne putem toată energia să ducem Dinamo la un nivel înalt, unde merită, dar în viitor ne-ar plăcea să revenim”, a mărturisit Rufo Collado, într-un interviu pentru El Confidencial.

Rufo Collado: Dinamo, un dezastru!”

Rufo Collado le-a povestit spaniolilor despre situația nefastă prin care trecea formația din Ștefan cel Mare. 

„Dinamo București e o oportunitate grozavă, un club cu o istorie bogată, cu o masă uriașă de fani, cea mai mare din țară și cu perspective de creștere economică. Clubul a fost însă un dezastru din toate punctele de vedere. Nu existau bani, vestiarul era foarte subțire. Erau lipsuri mari în zonele legale, sportive, în materie de comunicare. Totul era îngrozitor. 

La nivel sportiv a trebuit să remodelăm întreaga echipă. Mai mulți jucători din perioada recentă nu s-au ridicat la nivelul unui club de talia lui Dinamo București. Cum competiția era deja începută când am preluat frâiele, a fost nevoie să ne bazăm pe fotbaliștii pe care deja îi cunoșteam”, a povestit Collado pentru El Confidencial. 

Collado a găsit problema românilor

Fotbaliștii români sunt buni cu mingea, cu o calitate tehnică deosebită. Dar din punct de vedere tactic stau foarte rău. Sunt jucători talentați, capabili să evolueze, dar lipsa cunoștințelor tactice de bază e marea lor problemă
- Rufo Collado

VIDEO. Rufo Collado: „Jucătorii spanioli vor face cursuri de limba română”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cortacero mai aduce un om în conducerea lui Dinamo! Azi l-a sunat personal, iar zilele viitoare va fi prezentat oficial

N-a apucat să debuteze, dar șefii lui Dinamo vorbesc deja de plecare lui!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
sandu_red_dog
sandu_red_dog  •  14 Octombrie 2020, 23:15

Țin să cred că presa , arbitri , FRF când li se cășună pe ceva trebuie distrus ! La noi în România dacă nu dai șpagă ,nu pupi in dos și nu ai prestanță de clovn nu poți nu poți răzbate !!! Și asta nu e numai in fotbal este și in câmpul muncii oriunde sunt de-ai noștri și in viața de cartier oriunde !!! Mă căiesc amarnic ca la 20-30 de ani mă consideram patriot și nu am rămas definitiv afara acum la peste 45 e tardiv in țara asta sunt prea mulți așa zis șmecheri și prea mulți ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100550221766435
Titi Suru  •  14 Octombrie 2020, 19:13
Postat de pendulu pe 14 Octombrie 2020, 13:30

e rsspunsul in comentul meu cel la care ai raspuns ..suneti o echipa care a furat locul alteia si trebuia s afiti faliment din 2003 14 milioane de doalri stersi de psd . LOC IN LIGA 1 SI PARTICIPA ILEGAL IN ACEASTA COMPETITIE DIN 2003 -2004 -echipa ajutata de comisiile federatiei ca sa poata juca finala ciupei Romaniei castigand semifinala prin ilegalitae ,echipa ajuatat de arbitrii sa castige ex meciul cu Dinamo mo cand petrescu a fost in echipamentul echipei tinute ILEGAL in liga 1 pt ca nu a trecut cum e normal prin toate fazele de promovare si a promovat direct liga 1 cu ajutorul lui mitica dragomir (chiar elk declarand asta)aceasta echipa in 2003-4 trebuia sa fie declarata in Falimenyt pt ca datoriile clubului se ridica undeva la 14milioane dolari la stat ..psd a taiat datoria ..asa ca Dinamo e singurac echipacdare E DEFAVORIZATA DE FRFB LIGA CCA ..tinem minte criteriile care au fost votate pt incheierea campionatului trecut ..insasi cfr din cauza ca ura nu faca casa cu lucuiditatea era sa piarda campionatul in detrimentul craiovei pt votul dat numai ca Dinamo sa retrogradeze ..cum sa ai un criteriu de departajare sa se adube punctele jucate si impartite la nr de jocyuri cand o echipa avea cateva meciuri jucate iar celelalte toate ?????

da pisoi ... dupa mintea ta ...afc -ul jeneralilor si a lui paunescu datora ''ilegal'' lui jiji in 2003 6.4 meleoane ... afc-ul datorand in perioada respectiva aproximativ 20 de meleoane !! ca sa mai *** alti bani si ca sa scape de falimentul cerut de stat.. .. afc -ul infiinteaza sc fotbal club steaua bucuresti sa , cedand societatii noi infiintate dreptul de participare in divizia a , drepturile de televiziune si drepturile federative asupra jucatorilor ....si avand ca actionari pe jiji cu 51% , afc-ul cu 35% .. si alte persoane cumuland 14%!! absolut ilegal , afc-ul si ceilalti actionari SI-AU VANDUT actiunile lui jiji ( celebru fiind cazul lui piti care a vandut 4%cu 500.000).. si uite asa a ajuns jiji propietar .. cu drept de a juca in fosta divizia a , actualal liga 1...CURAT ILEGAL !!... cat priveste restul plangerilor si elucubratiilor , daca voi nu puteti recunoaste o bataie buna, pe care v-am dat-o cu juniorii ... cum sa recunoasteti faultul lui lopez.. vizibil din avion???!!!(https://imgur.com/YZ5lsyl ).. si uite asa .. cu toate ca nu-mi place sa jignesc trebuie sa conchid , dupa comentariile de mai jos ca HATEREALA MERGE MANA IN MANA CU PROSTIA .. pentru unii dintre voi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

who.you.are
who.you.are  •  14 Octombrie 2020, 19:10

e clar ! GSP.ro ii vrea plecati pe spanioli.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează