FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, nu a apreciat atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2. +38   FOTO
Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, nu a apreciat atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2.

Articol de , - Publicat joi, 08 octombrie 2020 17:57 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 22:14

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost dezamăgit de atitudinea celor de la FCSB, din derby-ul câștigat cu 3-2. 

  • Un interviu extins cu Rufo Collado puteți citi în Gazeta Sporturilor de vineri, precum și în ediția digitală, pe GSP.RO.

Rufo Collado a simțit pe pielea lui primul „Derby de România”. S-a călit în lupta cu rivalii și îi înțeapă deja pe Gigi Becali și Mihai Stoica. Directorul sportiv al „câinilor” a amintit un episod aparte, de la finalul partidei, când în zona vestiarelor a avut loc o altercație.

Rufo Collado: „A văzut toată Europa ce s-a întâmplat cu FCSB”

- Ce-ați simțit când ați văzut că se dă penalty la duelul dintre Isma Lopez și Dennis Man la FCSB - Dinamo, apoi după golul ce-a decis învingătoarea?
 - A văzut toată Europa ce s-a întâmplat cu FCSB, nu mai e nevoie să mai zic nimic. E evident. Noi ne gândim la următorul meci. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, toți au câte o părere, dar imaginile vorbesc singure. Nu vreau să vorbesc urât de nimeni, mai departe judecați voi! 

EXCLUSIV Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”
Rufo Collado

- Cum resimțiți rivalitatea cu FCSB? 
- Noi avem o altă mentalitate, nu ne place să vorbim urât despre nimeni, știm ce rivalități există, ne dorim să câștige echipa noastră, dar tratăm pe toată lumea cu respect. Ăsta e un sport, trebuie să respectăm valorile etice. Trebuie să știi să câștigi, dar și să pierzi. La meciul cu FCSB am văzut lucruri care nu mi-au plăcut, și pe cealaltă bancă, și la vestiare. Imagini precum cele de la meciul cu FCSB nu au ce căuta în sport. 

„Gigi Becali, Mihai Stoica? Nu-mi place circul!” 

- Vreți să detaliați? 
- Nici nu am mâncat după meci, nici nu am luat micul dejun a doua zi pentru că m-am dus supărat la somn nu doar din cauza înfrângerii, ci pentru felul în care ea s-a produs, pentru că jucătorii mei erau foarte afectați. S-au întâmplat lucruri lamentabile, care n-ar trebui să existe, au fost lucruri urâte din partea FCSB. OK, cei de acolo au câștigat, dar nu trebuie să mergi să provoci vestiarul adversarului în felul acesta. Nu-mi plac lucrurile de genul ăsta, nu e OK pentru sport. Am văzut cu ochii mei lucruri urâte din partea lor. 

- Ați apucat să-i cunoașteți pe Gigi Becali și pe Mihai Stoica? 
- Nu-i cunosc pe Becali și pe Stoica personal. I-am văzut la TV, da, dar nu am avut plăcerea să discut cu ei. Prima impresie despre ei? Așa cum am zis, nu-mi place circul, nu e în linia pe care noi ne dorim s-o promovăm.

VIDEO. EXCLUSIV Ionel Dănciulescu: „Am rămas cu un gust amar, cu o dezamăgire în suflet!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Rufo Collado a dezvăluit cum s-a făcut transferul verii la Dinamo: „Așa obișnuia Florentino Perez la Real Madrid. Când a urcat în avion nu știa ce să facă”

Le flutură vântul în buzunare! Cât de mari sunt restanțele salariale de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (119)
jabs
jabs  •  09 Octombrie 2020, 13:33
Postat de 1745flo pe 08 Octombrie 2020, 23:12

Cand echipa ta e din Popesti, mai ai tupeul sa râzi de altii? Doar un gigist penibil ar face asa ceva!

Cand echipa ta e muritoare de foame...de vreo cativa ani doar playout...mai schelalai ???

jabs
jabs  •  09 Octombrie 2020, 13:30
Postat de flojo pe 08 Octombrie 2020, 21:31

Să vorbești cu fecesebeii despre etică e deja prea mult!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  08 Octombrie 2020, 23:12
Postat de ang3ldev1l pe 08 Octombrie 2020, 20:21

Las Dinamos FIERTbinti :)

Cand echipa ta e din Popesti, mai ai tupeul sa râzi de altii? Doar un gigist penibil ar face asa ceva!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează