FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Le flutură vântul în buzunare! Cât de mari sunt restanțele salariale de la Dinamo

După un mercato fulminant, dinamoviștii încă așteaptă plata măcar a unui salariu până la finele acestei săptămâni, se îndreaptă cu pași repezi spre 3 luni de restanțe financiare.
După un mercato fulminant, dinamoviștii încă așteaptă plata măcar a unui salariu până la finele acestei săptămâni, se îndreaptă cu pași repezi spre 3 luni de restanțe financiare.

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 09:00

După un mercato fulminant, dinamoviștii încă așteaptă plata măcar a unui salariu până la finele acestei săptămâni, se îndreaptă cu pași repezi spre 3 luni de restanțe financiare.

Dinamo a făcut spectacol în mercato, unii dintre fotbaliștii aduși sunt top class, mai ales ținând cont ce străini au ajuns în ultimii ani în Ștefan cel Mare. "Nuevo Dinamo" se pregătește să atace primele poziții ale clasamentului, dar jucătorii speră să primească măcar un salariu restant în această săptămână. Fiindcă zilele au trecut, s-a dus și Derby de România, iar elevii lui Cosmin Contra încă se uită spre Spania cu speranța că vor primi o veste bună în privința remunerațiilor restante. Pe 15 octombrie, unii dintre "câini" vor ajunge la trei luni de neplată.

Cortacero, blocat în Spania

Pablo Cortacero e plecat de o săptămână în Spania, practic e blocat acolo. A promis celor de la București că se va ocupa de situația financiară și le-a transmis să-i liniștească pe fotbaliști.

Aceștia nu sunt satisfăcuți cu realitatea din prezent, dar nici nu pot face gălăgie. Au încredere în "Guriță", care le-a promis că-și vor încasa banii până la ultimul leu şi nu vor să pună presiune pentru că, oricum, nu au de unde primi banii și-și pot pierde locul în lot. 

Pe o scară de la 1 la 10, am încredere de 7 în proiectul spaniolilor. Le dau notă de trecere. E prima experiență a lor ca investitori, au mai încercat să preia și alte cluburi. Pare un proiect serios. Trebuie plătite salarii, chirii... Să vedem faptele: "Să vină banii și la băieți", așa cum strigă jucătorii
- Ioan Andone, președinte FC Voluntari

VIDEO: EXCLUSIV. Ionel Dănciulescu: „Am rămas cu un gust amar, cu o dezamăgire în suflet!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV Șefii spanioli de la Dinamo, luați la rost: „De ce au luat echipa? Pentru pariuri?! Datoriile sunt foarte mari. Am văzut actele”

Un fost antrenor al lui Dinamo are încredere deplină în jucătorii transferați de spanioli: „Va fi o echipă redutabilă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
creeperno
creeperno  •  08 Octombrie 2020, 22:49

Ca sa va opriti ***, va zic din surse sigure ca s-au platit 500k euro pentru semnatura lui Garcia si se va face o marire de capital social prin care se va realiza bugetul intregului sezon prin saptamana viitoare, dupa terminarea auditului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

skins_berceni
skins_berceni  •  08 Octombrie 2020, 20:25
Postat de Popa Andrei pe 08 Octombrie 2020, 17:04

Incredibil ce jurnalisti amatori. Ma ce va **** pe voi grija de salariile de la Dinamo? Pai sunt in campionatul asta jucatori care nu s-ai primit salariile de jumatate de an. Prosti sunt ca nu va dau in judecata pentru toate aberatiile voastre. ***

Corect, fotbaliatori de la Las Dinamos nu și-au primit salariile din februarie!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Octombrie 2020, 19:13

O fi sau nu asa, oricum, eu, nu va mai cred pe astia de la GSP! Nu am auzit vreun jucator sa se planga de asta!Voi sunteti pusi numai sa bagati batul prin gard, cine da mai mult e ridicat in slavi, cine nu va convine, adica nu va plateste, e paria pentru voi!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează