FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor al lui Dinamo are încredere deplină în jucătorii transferați de spanioli: „Va fi o echipă redutabilă!”

Dinamo a adus 14 jucători noi
Dinamo a adus 14 jucători noi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 12:04 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 14:01

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenor la Dinamo între martie și iulie 2020, a analizat transferurile efectuate de conducerea spaniolă a clubului.

Mihalcea a fost plăcut impresionat de noile fețe din tabăra alb-roșie și are încredere în echipa construită de Cosmin Contra:

„Jucători buni, cu calitate, poate cu mici probleme fizice, dar pe viitor cred că Dinamo va fi o echipă redutabilă. Au venit în continuare jucători, acum nu rămâne decât să îi aducă pe toți pe aceeași linie, din punct de vedere fizic și al strategiei. Au fost aduși jucători de calitate, nu cred că vreunul dintre ei nu a atras atenția pozitiv în aceste meciuri”, a declarat acesta la PRO X.

Pe Dinamo o văd pretendentă la locurile fruntașe. Nu știu dacă vor avea puterea să se bată în acest an la campionat, e devreme, au trecut doar 6 etape, dar poate fi o surpriză a playoff-ului în prima fază, apoi a locurilor de Cupe Europene 
- Adrian Mihalcea, fost antrenor Dinamo

Ei sunt jucătorii aduși de Dinamo:

  • Măgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber), Andrei Radu (CFR Cluj), Aleix Garcia (liber), Abdoulaye Ba (Rayo Vallecano), Magaye Gueye (liber)

Pe lângă cei 14 jucători noi, „câinii” s-ar mai putea întări astăzi cu un fotbalist care a mai trecut prin „Ștefan cel Mare”. Este vorba despre Jose Romera (33 de ani), fundaș dreapta care a mai jucat la Dinamo între 2016 și 2018 - detalii AICI.

1 victoriea obținut Dinamo sub comanda lui Adrian Mihalcea, în 7 meciuri. În rest, a remizat o dată și a pierdut 5 partide

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un idol al fanilor contestă îndepărtarea lui Ionel Dănciulescu din conducere: „Nu își avea rostul”

„Cetățenii” nu l-au uitat! Mesajul transmis de Manchester City pentru Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează