FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul transmis de Manchester City lui Aleix Garcia, noul fotbalist al lui Dinamo

Aleix Garcia, la Manchester City // foto: Twitter @ ManCity
Aleix Garcia, la Manchester City // foto: Twitter @ ManCity

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 11:46 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 12:06

Aleix Garcia (23 de ani), cel mai important transfer efectuat de Dinamo în perioada de mercato tocmai încheiată, a avut parte de un mesaj de rămas bun din partea lui Manchester City, fostul său club.

„Îi urăm tot ce e mai bun lui Aleix, care a fost transferat definitiv de Dinamo București”, este mesajul postat de englezi pe Twitter. Aceștia au avut cuvinte frumoase pentru spaniol și pe siteul oficial: „Toată lumea de la City dorește să îi ureze lui Aleix tot ce e mai bun în această nouă aventură a sa”.

La rândul lor, fanii „cetățenilor” au reacționat pozitiv după ce spaniolul a semnat cu Dinamo, adresându-i cuvinte frumoase noului „câine roșu”: „Mult succes Aleix, îmi pare rău că nu a mers cum trebuie aici, toate cele bune pentru viitor” sau „Ne vei lipsi, Aleix. Mult noroc!”.

3.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Aleix Garcia, potrivit Transfermarkt.com

9 meciuria adunat Aleix la Manchester City, reușind să marcheze un gol

La ce vă puteți aștepta de la mine? Sunt genul de jucător care dă totul pe teren, sunt un jucător care știe că suporterii sunt foarte importanți pentru o echipă, pentru fotbaliști, în general. Fanii trebuie să știe că sunt un tip de caracter - Aleix Garcia, Dinamo

VIDEO. Cortacero a vorbit despre investitorii care se află în spatele proiectului de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Aleix Garcia la Dinamo:

Aleix Garcia vine în România cu o bombă sexy » Fostul jucător al lui Manchester City se iubește cu o moldoveancă!

Portretul lui Aleix Garcia, supertransferul anului în Liga 1: „Iată la ce să vă așteptați de la mine!” » Cum l-a convins pe Guardiola

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
223102608702428
Serge Sand  •  07 Octombrie 2020, 14:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close