FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-a apucat să debuteze, dar șefii lui Dinamo vorbesc deja de plecare lui!

Aleix Garcia încă aparține de Manchester City // FOTO: Guliver/GettyImages
Aleix Garcia încă aparține de Manchester City // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 17:55 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 18:31

Mijlocașul Aleix Garcia (23 de ani), cel mai răsunător transfer făcut în Liga 1 în această vară, ar putea pleca de la Dinamo după doar un an.

Adus de la Manchester City, Garcia încă aparține de clubul antrenat de Pep Guardiola, iar șefii „câinilor” au dezvăluit că acesta se poate întoarce în Anglia la finalul acestui sezon.

„Aleix Garcia aparține de Manchester City! E un jucător excelent, cu mare talent. A făcut parte din academia Barcelonei. Probabil că la Manchester nu ar fi primit minutele pe care și le-ar fi dorit. Aici are mediul care îi permite să își ridice nivelul și o șansă de a-și arăta personalitatea”, a declarat Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

VIDEO Derby în Liga 1. Toate detaliile despre Dinamo - Craiova

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Confidențial despre Aleix Garcia: de ce l-a luat, cât a plătit și de ce l-a pus pe liber Manchester City. Cum arată raportul nefardat de scouting al fotbalistului ajuns la Dinamo

EXCLUSIV Un fost președinte al „câinilor” aruncă bomba: „Ne paște falimentul. Lefurile ăstora sunt babane, cu ce le plătești?!”

EXCLUSIV Cosmin Contra îi ia banderola lui Puljic! Noul căpitan al lui Dinamo abia a fost transferat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează