FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afacere eșuată: „Am vrut să cumpărăm Dinamo, împreună cu Lucescu. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro?”

Dinamo, între chin și amin +22   FOTO
Dinamo, între chin și amin

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 23:00 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 08:49

La Dinamo, problemele nu s-au stins odată cu terminarea sezonului. Motivul? Datoriile continuă să lea dea bătăi de cap „câinilor”. 

Astăzi, Ioan Andone, ultimul antrenor care a cucerit eventul cu Dinamo, în prezent președinte la FC Voluntari, a făcut o declarație care va învolbura din nou apele în Ștefan cel Mare. „Fălcosul” a dezvăluit care ar fi, de fapt, datoriile clubului. Iar estimarea acestuia nu e deloc îmbucurătoare pentru suflarea alb-roșie.

Mai mult, Andone a mai declarat că a vrut să negocieze preluarea clubului de la Pablo Cortacero. În afacere mai erau implicați Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu, alți doi dinamoviști pursânge. 

Ioan Andone: „Am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm”

Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu situația lui Dinamo. Acum pot să o spun public. La un moment dat, am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor. 

Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem?

Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA. Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane (n.r. - de lei) are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Aici sunt 7 milioane”, a spus Ioan Andone, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

+18 FOTO

Ioan Andone: „În câți ani plătești datoriile?”

Cine mai intră să plătească? Că nu plătești 7, dar plătești două-trei. Cu Negoiță mai eșalonezi, mai dai bani și la ANAF, aia e reeșalonare. 

DDB poate să strângă 2 milioane - 2,5 milioane. Tu, dacă îți faci o echipă de primele 6, îți trebuie bani, dar poți să mai iei vreo două milioane și din drepturile TV. Sigur mai poți să strângi ceva sponsori, dacă se vede că au plecat acești șarlatani. Dar în câți ani îți plătești datoriile? 
- Ioan Andone

Afacere eșuată: „Am vrut să cumpărăm Dinamo, împreună cu Lucescu. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro?”
Ioan Andone a intenționat să cumpere Dinamo de la Cortacero

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește și alte știri despre Dinamo:

4 jucători pentru Uhrin! Întăriri la Dinamo: „Fotbaliști cu mare calitate”

VIDEO Vedeta lui Dinamo e gata să plece, din cauza problemelor cu banii: „Nu știu cum o să se descurce”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
bodystyle74
bodystyle74  •  05 Iunie 2021, 12:11

Mai era un jurnalist asta dimineata la digi care afirma" oau ce datorie, nici macar bill gates nu se incumeta sa plateasca!" Mai bine ar intreba ,putini patroni de club din romania ,cat valoreaza un loc in liga1 si cu cat ar vinde societatea exceptand patrimoniu uman( jucatorii) si material( baza, autocar,etc). Sa vezi atunci surprize.

elgabri
elgabri  •  05 Iunie 2021, 09:57

Si eu am vrut sa cumpar Dinamo de mic copil ;)

valentindragobete
valentindragobete  •  05 Iunie 2021, 09:41
Postat de kuba pe 05 Iunie 2021, 08:15

Gigistul valericagorobete

Iar ai apărut prostavane ?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează