FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”

De la stânga la dreapta: Ionuț Badea, Liviu Ciobotariu, Florin Bratu
De la stânga la dreapta: Ionuț Badea, Liviu Ciobotariu, Florin Bratu

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:48 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:57

Ioan Andone (63 de ani), fost jucător și ex-antrenor în 3 rânduri la Dinamo, a comentat situația clubului alb-roșu. Antrenorul Ovidiu Burcă a demisionat, iar conducerea poartă acum discuții pentru a-i numi succesorul.

Trei nume sunt pe lista lui Andrei Nicolescu, administrator special și acționar minoritar la Dinamo. Este vorba despre Ionuț Badea și Florin Bratu, cu care Nicolescu a purtat deja discuții, plus Liviu Ciobotariu, liber de contract începând de astăzi, când s-a despărțit de Sepsi OSK.

Ioan Andone, legendă a lui Dinamo, a găsit argumente în favoarea tuturor celor 3 antrenori menționați. Totuși, în contextul în care pentru „câini” urmează un meci cu Sepsi, îl vede ideal pe Liviu Ciobotariu, proaspăt plecat dintre covăsneni.

Adrian Mititelu Junior a primit 3 suspendări URIAȘE!
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu Junior a primit 3 suspendări URIAȘE!

Ioan Andone, despre cele 3 variante de antrenor pe care le are Dinamo

„Antrenorul trebuie să aibă pedigree de Dinamo. În general, foștii jucători ai lui Dinamo au reușit aici ca antrenori. Ciobi pare în măsură, a mai trecut prin astfel de lucruri, a salvat Voluntariul când nimeni nu-i dădea nicio șansă. Acum a trecut la nivelul următor, la Sepsi, a fost bine la început, dar acum nu știm ce s-a întâmplat...

Și Florin Bratu îmi place. Îmi place că este direct, cum era și ca jucător, avea viteză, mergea direct pe poartă. La cât îl cunosc, se potrivește. Ovidiu prea i-a cocoloșit, i-a luat în brațe pe jucători. Ca antrenor accepți greșeala, dar când se repetă de mai multe ori i-o spui direct și public, i-o spui și în vestiar, în fața grupului.

Aici poate intra în discuții și Ionuț Badea, care a antrenat destul de mult în Liga 1, este un băiat inteligent, a trecut prin curtea lui Dinamo.

Este extrem de important ce vor decide acționarii, pentru că pot pierde un an, să zică «mergem în B, apoi promovăm». Încet-încet sunt convins că la anul se vor face eforturi să iasă din insolvență.

Nu știu dacă Ciobi s-ar înhăma de mâine la munca asta. De mâine ne trebuie antrenor! Dacă Ciobi ar veni acum ar fi un avantaj mare, pentru că urmează meci cu echipa pe care a antrenat-o”, a transmis Andone la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Ar fi bine să ajungă și la baraj, ar fi foarte greu. La baraj ar putea juca cu locurile 8-9-10 din Liga 2. 

- Ioan Andone

VIDEO: Ovidiu Burcă, precizări importante la conferința de adio de la Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

Cine e jucătorul prezent la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă și singurul care a postat ceva despre antrenor pe rețele
dinamo
Cine e jucătorul prezent la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă și singurul care a postat ceva despre antrenor pe rețele
Ovidiu Burcă, mesaj pentru viitorul antrenor al lui Dinamo: „Vine într-o situație infinit mai bună decât cea în care am venit eu”
DINAMO
Ovidiu Burcă, mesaj pentru viitorul antrenor al lui Dinamo: „Vine într-o situație infinit mai bună decât cea în care am venit eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
therealreddog33
therealreddog33  •  30 Noiembrie 2023, 21:36
Postat de paolo13 pe 30 Noiembrie 2023, 09:26

Jucătorii vostrii trebuie sa învețe sa tragă la poarta, din preajma careului. Nu este posibil sa ratezi ocaziile pe care ei le-au ratat în campionatul asta...

Care jucători? Sunt toți gloabe. Păi dacă Amzăr nu a învățat pana la 20 de ani să isi calculeze pasii, sa se așeze pe direcția pe care vrea sa ajungă mingea și sa o acopere cum trebuie când trage - astea se învață la copiii. Sau musca fără cap Bani să ridice capul din pământ când joacă fotbal. Tot la copiii înveți ca mingea nu pleacă singură din piciorul tău, poți ridica liniștit capul din pământ, sa te uiți unde vrei sa joci. De Abdallah, Patriche, Bena, Ilicic- nu am ce să mai zic, zici ca i-au adus de la tăietori de lemne, asa topoare bagă, zici că au ură pe minge. Tocmai asta e problema: ne trebuie jucători, nu avem...

therealreddog33
therealreddog33  •  30 Noiembrie 2023, 17:53
Postat de mattteo pe 30 Noiembrie 2023, 10:28

Da ma, cel mai defensiv antrenor la echipa care a dat doar 8 goluri ..

Cu 7 fundași pe teren - asa am jucat mereu sezonul asta- măcar i-ar organiza, uiți câte goluri am primit. Un meci îl câștigi cu atacul, un campionat cu apărarea, asa se spune. Pentru noi câștigatul echivalează cu salvarea de la retrogradare. Cine vrei sa creeze goluri, Bani? Sau cine să dea gol, Abdallah? Ciobi a avut rezultate cu echipe slab cotate, gen Voluntari, Tg Mureș. Știe cum sa facă asta. De asta avem nevoie, de competență. De jucători sau conducere foarte slabă suntem sătui...

mirstelistu
mirstelistu  •  30 Noiembrie 2023, 10:54

Poate sa vina Ancelotti la ce gloabe are dinamu tot in b se duce sau poate îi antreneaza zavaleanu cu elias si sa vezi atunci echipa de sampion lig ca acum vreo 3 luni burca a zis ca face pariu ca dinamu se bate la campionat in 3 ani

Vezi toate comentariile (16)
Comentează